IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā tad var nopelniit?

loud teica:
aga :D, tapee jau megjinu neta kko izchakaret pagaidam minus 15ls :DD

nabadzinjsh, :) man sakuma nacas teret simtiem.. rekjinaju ka ap 3000 USD varetu but izterejis pa tiem 2 gadiem kamer lietas saka iet :P

individual teica:
Nu gan tev nervi un parlieciba ka ies. ja 3 stabus izmeti vel neko neatpelnot.

nu tas jau pa diviem gadiem toreiz savaacaas, nav tik daudz patiesiibaa.. bet nu jaa, bija briizhi kad bija jaizveelas starp jaunaam bikseem vai ebooku;)

un nav jau jabuut parlieciibai, naudu cilveeki pelna un veel vairaaki pelniis, vis internetizeejaas ;)

individual, tu laikam esi pakasis 10 stabus netaa, ka katra posta raksti kko pesimistisku. Stradaju 3 lapas, neatklashu tomer tas, bet latvija. Viena maxa 50ls otra 30ls tresha 20ls tas taa videeji, atkariigs cik daudz produktu ir salikti. Ticis esmu vairaak vai mazak pa blatu, jo ir pazistams viens programmmeetaajs, kursh pat valdibai progas ir rakstijis....bet tas jau cits stasts.. Parsvara visu naudu notriecu celjojot :D 2 gadu laika pabuts jau ~15 valstis laikam :D

loud, apsveicu tevi, prieks par tevi kad tu strādā. Un vēl lielāks prieks kad tu esi bijis ārzemēs :)

Es arī uztur vienu serveri un lapu (galvenais lai serveris šancē, par rakstiem lapā atbild cits), vismaz kkas mēnesī kaut nedaudz man atlec notā. :)

Nu tad varbūt ir laiks saņemties un sākt, nevis tikai būt skeptiskam :)

Es arī kādreiz biju skeptisks pret šo lietu.

ja vien es shitajos drankjos butu plusos, cerams kad e gold riit nenobrux, un kaa jus visi sakat ka janvari mazak scami bus :)

Ak mani mazuliishi un beerni :)))

nepelna jau ar majas lapaam - pelna ar trafiku :) ir trafs ir pikjis! :) nav trafa - iet kuukot vai nu maciities pamat metodes trafa iegushanai un sakt var ar ppc vai seo.

.. interesanti.. gandrīz 20 gadus vēlāk.. kā panākumi? Kā traffiks?

Atpakaļ
Tops