IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā pelnīt?

effective

New member
Pievienojies
1. Septembris 2012
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki, beidzot esmu izveidojis blogu, saturu esmu publicējis visiem saprotamajā angļu valodā, lai būtu pēc iespējas lielāka mērķauditorija. Vēlētos uzzināt, kā ir iespējams nopelnīt ar to blogu. Zinu, ka viens no vispopulārākajiem veidiem ir AdSense, atverot blogu varēsiet ieraudzīt, ka jau esmu ievietojis tur reklāmas.. Un vēl būtu ļoti labi, ja kāds pateiktu, kā varētu palielināt traffiku.

Adrese šeit!

Vispirms daboni apmeklētājus, tad uztraucies par peļņu.

Noteikti nelieto bezmaksas domēnu.
Noteikti nekopē citu mājas lapu saturu, ko tu jau esi izdarījis.
Atrodi labus keywordus ar adwords keyword tool.
Centies taisīt backlinkus savam rakstam. (nespamo, nekur tālu netiksi) Tā varbūt pēc kāda laika tiksi googles pirmajās lapās pēc konkrēta keyworda.

Palielināt traffiku? Tev jau pašlaik ir kaut kādi apmeklētāji?

Izlasi šo rakstu http://www.ibf.lv/3219/k-optimizt-weblapu---seo-pamcba/ uzzin'asi k'a dabūt trafiku. Un sāc rakstīt oriģinālus un unikālus rakstus jo saturs tomēr būs galvenais.

Tava mājaslapa ir pilnīgi pilnīgi garām

ieejot, ieraugu milziigu slaideri un nemaz nesaprotu kāda ir lapas tēma.

izveido pārskatāmu lapu ar pārskatāmu izvēlni. Uzraksti ko orģinālu un novāc tās millions reklāmas

Un noteikti klausi ieteikumu par domēnu - 5-8 lati gadā ir santīmi salīdzinot ar to, ko tava lapa var nopelnīt!

Atpakaļ
Tops