IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Kā pelnīt ar online servisu?

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Sveiki!

Esmu izveidojis nelielu online servisu ļoti specifiskai lietai. Lapā ir pāris sadaļas, daži input lauki, nav nekādu plašu tekstu, bloga rakstu vai kaut kā tamlīdzīga, tāpēc adsense uzreiz atkrīt.
Mēneša apmeklējums pašlaik sesijas ~60k, pageviews ~130k un lēnām aug.

Jautājums: kādas varētu būt monetizācijas iespējas šādam servisam? Maksa par servisa izmantošanu nav variants.

Ja kādam ir vīzija un labas idejas, varam mēģināt kaut kādu sadarbību veidot.

mans ieteikums: piedāvā banerus kompānijām, kuras meklē tieši tavu auditoriju.

iemetīsi linku? .. savādāk neko nevar saprast :)

... tāpat vari piedāvāt sadarbību kādām jaunām traffika kompānijām.

apsveicu ar veiksmīgu projektu! :)

aha - šad un tad lietošu šādu pakalpojumu - vajadzīgs serviss. FB video arī plāno iekļaut?

> piedāvā YouTuberiem reklāmas bloku - banera vietā > embedots YT video. Gluži kā ziņu portālos, zem raksta > sponsored posts. Tik daudzi youtuberi meklē papildus acis - būtu ideāla vieta, kur reklamēt savu kanālu (ne video listi - tikai 1 video pēc viņu izvēles).

100% tas būtu interesanti daudziem. kā liekas?

Ja gribi patestēt ;) .. paņem embed kodu no šī video:

https://www.youtube.com/watch?v=GDgHUU4IKtI

.. un ja padomā dziļāk > ja brauzeris var noteikt valodu, tad vari apmeklētājus targetot ar video viņu valodās (līdz ar to pārdosi vairāk reklāmas slotus). :)

Par šādu variantu biju iedomājies, bet varētu būt diezgan liels hustle, lai sameklētu tos reklāmdevējus. Tur vajadzētu kādu sales personu, kas ar to darbojās part-time. Man, kā programmētājam, vispār nav interese ar to ņemties. Iespējams, ir kāds marketplace, kur saved kopā šāda tipa reklāmdevējus ar webu īpašniekiem, kur viss notiktu daudz maz automatizēti.
Papētot populārākos adsense veidīgos, tad visi spiež uz teksta saturu un pat īsti neinteresē apmeklējums.

Atpakaļ
Tops