A
Anonymous
Viesis
Es izlemu beidzot , cilvekus iepazīstinat ar veidu ka es no pelnu dienā aptuveni 250+ eiro , Es galveno kārt saku ar nekādiem finansiāliem ieguldijumiem , es izlemu izmeiģināt ,kā man soksies iekļut šaja visa interneta pelnīšana , Es izveidoju parastu majas lapu , angļu valodā , pa 1 menesi centos vien lai vins ir googles pirmajās lapas , un kad panacu to , es saku pelnit , es piereģistrejos adsense , izvietoju reklamas , un tā es sāku dienā pelnit ap 50 eiro , dienā uz majas lapu bīja vien 100 -150 cilvēki , par vienu click es pelniju ap 1 eiro (pateicoties majas lapas , kvalitatīvajam saturam) , aptuveni pec menesa es biju jau nopelnijis 1500 Eiro , un tad es gaidīju savu apstiprināšanas vestuli no google ( ta naca 4 ned.) , Es ieguvu vēstuli ar visu kodu iekša .Apstiprinajos un devos uz Hipotēk Banku (tur ir WU ) , tatad ieguvu savu nopelnito naudu , es jutu ka tas ir labs sākums un , jutos ka ir verts ieguldit vel darbu , man sanaca google jau pelnit 100 eiro dienā dienā jau naca 300 - 400 cilvēki , tad es izmeiģinaju ,ko jaunu es domaju ,ka nekas neizdosies ,bet es kļudijos man sanaca uzveidot post kuru ientresēja jau 10 .000 cilvēki pa vienu dienu es nopelnīju ~ 1750 eiro , bet ta vien bija viena diena , un tad viss agriezas pa vecam , tā es reģistrējos vienā majas lapa kur perlna par 1 download no 0.60 cent - 10 dolariem (atkarība no traffic ) es dabuju pa 1 download 2 dolarus . sanāca beigas ka es adsensi pelniju aptuveni 100 eiro diena un ar to otru download majaslapu ~150 eiro dienā . menesī man sanāk dabut takā deputātam ... ~5000 ls 
Mājas lapas :
Adsense bit.ly/2HZ5cN
Pay per download bit.ly/Npr56G
Mājas lapas :
Adsense bit.ly/2HZ5cN
Pay per download bit.ly/Npr56G