IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā lai čīto?

simonr

New member
Pievienojies
15. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Es tik taa pat gribu uzzinaat kaa tad citi čito, piemeeram, PTC utt.. Man vienkaarsi ir zinkaare, bet ja ir kaads veids ar kuru nepieker tad vareetu pateikt? :wink:

nu jaa jainvestee.
Bet tajos pasos PTC var sitaa smaukties ka uztaisi vairaakus feikus kontus registreejoties caur proxyar savu referala vaardu?
Pamejginaaju kur var nopelniit 2$ dienaa un min. izmaksa ir 3$, sodien vai riit sakraasu, cerams ka izdosies!

nu vinji parasti nemaxa domaju skatities uz ko lielaku :D

uz ko tad lielaaku? nezinu vajag veel 18 centus lidz izmaksai, sodien naktii dabuusu un tad paskatisos.

nu bez ieguldiisanas nekas nesanaaks.
Vakar pieteicu izmaksu cerams ka atnaaks, ja atnaaks tad jau saaksu sito biznesu. 3 dienaas 3$ no vienas programas.

Nu viens jau mēģināja un kad pieprasīja izmaksu tad viņu nobanoja un izdzēsa visus referāļus :)

nu es par laimi esmu taada registreejies kur minimala izmaksa ir 3$ un saubos vai adminis ies kautko skatiities paaraak, jo vins ir paaraak aiznemts, pat lai izmaksaatu citiem.

nu tad beidzot es sanemu savu izmaksu ko ar ciitosanu saneemu 3 dienu laikaa, 3.11$, bet vieniigais bija jaagaida 3 dienas,
Es tak teicu ka maksaas, jo vinam galiigi nav laika mekleet ciiterus :D

principaa ar proxy nekas netiek liidzeets (tajaas programmaas kur ljoti stingri skataas uz chiitoshanu), jo redz ne tikai ip, bet arii kaadu browseri lietu, OS uc siikumus.

os ir visiem vienaads... xp... un browseri var viegli nomainit zem izvelnes...

os jau nu gan visiem nav vienaadi. tie bija tikai 2 piemeeri, tur bija veel visaadas fiichas, kas atshkjiras, bet uz sitienu neatceros, jo iipashi tajaa neorienteejos

es meejginaaju daudzos un nevienu reizi veel nav pieseejusies, pagaidaam ir tikai viena programa kura iet, jo pareejaas bija kautkaadi scam kuri pazuda.
Pats labaakais ir cash2all bet kurss pazuda un atkal saak darboties, soodien veel iegaaju bet tagad nejiet. vins man samaksaaja pari 3$ un naakamnedeel veel izmaksaasu.
Otrs bija buxer.org kurs tagad nestraadaaa nezinu kapeec un tagad meeginu ar hkbux, naakamnedeel zinosu vai maksaa.

Atpakaļ
Tops