IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Kā ar 4$ tikt pie 104$ atkal un atkal!

deiwa

New member
Pievienojies
3. Decembris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Nu jau liela daļa Latvijas i-biznesmeņu izmēģina spēkus matricu biznesā. Te ir laba skola, lai izprastu matricu darbību par ļoti zemu cenu - 4$

http://highlevel-matrix.com/?ref=deiwa

Ko dod šis projekts.
1. saņemt komisijas no 2x2 matricas cikla -
2x2 matrica nozīmē - ka ir vajadzīgi tikai 6 cilvēki zem Tevis lai saņemtu komisiju - kā Tu tos iegūsti, nav svarīgi - tie var būt tikai 2 Tavi tiešie + 4 mani, vai jeb kādā citā kombinācijā.
2. Sapratni par matricas cikliem - kā strādā ideāla matrica no kuras 100% izmaksājas partneriem.
3. Tiem kuriem jau ir citi interneta biznesi - iespēju reklamēt bez maksas savus e biznesus saviem sekotājiem.
4. Daudz un dažādu labu info par jauniem projektiem.

p.s. matricas projekts ir tik interesants, ka vari pat nevienu neuzaicinot nopelnīt, tomēr pelnīsi ātrāk ja izveidosi lielu pirmo līniju. Jo ar savu aktivitāti palīdzēsi saviem tiešajiem, tāpēc nemaz nebrīnaties, ja tie kuri pirmie pieslēgsies man, es Jūsu matricu aizpildīšu jau 3 līmeņos. Tātad - jo ātrāk piereģistrēsies - jo ātrāk piepildīsies Tava 2x2 matrica - tie ir tikai 6 cilvēki zem Tevis.

Sīkāk - epastā - deiwa@inbox.lv

Atpakaļ
Tops