IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Jūsu bizness nesīs augļus ar uzviju!

Egils

New member
Pievienojies
2. Janvāris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki visiem, man ir sākusies filiāles tirdzniecība tieši tagad, ar to arī sākas tirdzniecība, izmantojot e-pastu, un ir savākta milzīga epastu datubāzē ASV, Lielbritānijā, Kanādā, Jaunzēlandē, Austrālijā, Indijā un Eiropā tai skaitā Latvijā. Šīs datu bāzes var izmantot efektīvi, lai radītu jūsu filiāles tirdzniecību, un palielinātu apmeklētāju skaitu jūsu mājas lapā vai jūsu klienta mājas lapā. 1.Centrālajā datubāzē pieejami txt formātā line atdalītas & Countrywise. Un jebkuru tirdzniecības uzņēmumu. 2.Vairāk nekā 95% no lietotājiem ir pieaugušajie, kas ir vecāki par 18 gadiem. 3.Šie ID sakārtoti alfabētiskā secībā. 4 Maza daļa ID nestrāda, bet 85% +- strādā ID 5. Šī ir unikāla datubāze kuru nepārdod jebkur līdz šim, un man pašam šī lieta strādā no rokas un gribu lai tā arī jums palīdz celt lapas reitingu un veiksmīgi pārdot jums vēlamos produktus. Man ir 12 Milijonu lietotāju dati ar e-pastu ID's, vārds / uzvārds, adrese, valsts,. Un protams man ir arī daudzas vēstuļu sūtīšanas programmatūras un instrumenti, kas ir patiesi labas, lai šos datus izmantotu. Kā rodas jautājumi. Vairāk informācijas par piedāvājumu un tā cenu:
groff at tvnet punkts lv vai Skype: ratnieks92

Atpakaļ
Tops