IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Jums kādam ar tā ir gadijies

diucplesis

New member
Pievienojies
27. Oktobris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki!
diezgan ilgu laiku strādāju pie viena no blogiem un tad pēkšņi blogs pazuda.. rādijās ka blogs nav pieejams/ dzēsts...
likās moš pats ko saspaidijis - bet diezvai!
noteikumus ar itkā nepārkāpu.. palasijos info pačakarējos.. tāpat nekā...
beigās pēc kāda laika blogs atkal parādījās[ zemizvēlētās adreses] un tad gan steidzami uztaisiju back up! ..:D

biegās nospriedu ka tas tāmdēļ ka daros ar kādiem 3 vai četriem gūgle akauntiem.. dažādi ēpasti.. logini blogspotam... adsensei cits logins utt...
drošvien tpc kkas nogļučījā..:D

nu tik bij piedzīvojums... uzdzina adrelanīnu,... daudz stundas un darba veltiju un back linki bija salikti viskur.. brrrrrr :D

Man ar biezhi juuk tie google accounti, katraa kaukas cits, vienaa adsense vienaa youtubes kanaals vienaa blogi utt :D zel ka nevar apvienot vienaa

Googlei nepatīk blogi par pelnīšanu internetā, surf4cash utml

Tāpēc arī bano - man ar 2 blogus nobanoja. taisi tik augšā citus un citur, piemēram te http://wordpress.com/

Mani savulaik arī wordpress.com nobanoja tieši par affiliate linkiem. Ja grib pelnīt, tad jāņem wordpress.org.

Atpakaļ
Tops