IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Jauns PTC isabelmarco.in

kadzex

New member
Pievienojies
12. Janvāris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Jauns PTC tiko piereģistrejos
Per click $ 0.0075
Payout $ 1.00
Total Users 190
Total Paid $ 10
Total Hits 4410

reģistrējamies http://isabelmarco.in/register.php?r=kadzex

logo zagt ar maak, iecheko. es gandriiz biju beigts ar smiekliem apstoties. ar `paint` pari tekstiem uzlikts klucis un uzlikts cits teksts :lol:

mje es jau nezinaju ka scam esmu iesacējs. paldies ka pateicat :) vismaz nav savs laiks jatere veltigi...

padomi ka atskirt scam no nescam:
1) dizains, ja admins nevar atlauties dizaineriem uzstaisit sakarigu dizainu tad shis ari nevares atlauties maksat memberiem
2)domens, ja ir kads .tk .co.uk vai sazinj vel tur kads brivais domens tad tas ir lielaks scam jo pat domenu nevar altauties, kur nu vel maksat memberiem
3)TOS, FAQ,ja TOS vai FAQ nav izlabots tadad admins ir parak slinks, un noteikti ka bus parak slinks lai veiktu izmaksas vai adtbildetu foruma.
4)reklamas, ja saitam ir loti daudz pashsponsoretas reklamas (popolarakie ir linki uz forumu, upgrade un refi) tad saits driz bus kaput
5)Forums, saitam obligati ir jabut forumam, ja nav tad admins meigina izvairities no lietotajiem kuri prasa par savaam izmaksaam vai refiem.

ir arii citi bet sie ir galvenie pec kuriem atskir, bet ir iespejams arii ka viss ir normali bet saits joprojam scam tapec pirms kliko palasi forumu (lielisks piemers ir roudycash) :lol:

Atpakaļ
Tops