IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Jauns HYIP, 30-50% gadaa, vai 3-4%/meen

sandis

New member
Pievienojies
18. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Sveiki jaunieshi, ko juus shakat par shadu projektu? varetu intereseet?

atskjiriibaa no citiem hyip kur galvenais ir ielikt, un tad paspeet iznjemt, runa vareetu buut par nopietnu sadarbiibu un ar pelniishanu FOREX.

Varetu but ka 5$ par referali un talak jau investejas kaa pats grib :)

un kadas maksajumu sistemas pienems? ja jau viss drosi tad kapec gan ne.

Ko nozime paspet iznemt? :D
Savaksi naudinu un zudisi zilas tales.
uz tadiem ir verts ieguldit ja tev majas metajas 20k+

nu tie ir piramiidas, kas njem naudu no apakshas :)

shitais vienkarshi investiciju projekts ar nelielu referalu stumulaaciju:)

publika kura iesaistaas interentaa piedaavaatajaas investiiciju iespeejaas nebuus ieintereseeta investeet shaubiigaa pasaakumaa uz tik zemiem procentiem... es ar riskantaam investiicijaam videeji meenesii nopelnu vairaak kaa tu piedaavaa gadaa...

uz tik zemiem procentiem jaacepj nopietns un legaals fonds, tam tad var meeginaat piesaistiit investorus kuri pashlaik nogulda bankaas uz 5x-10x zemaakiem %.

Andri 30-50% gadā tev liekas maz? Ko Tu pīpē? šeit cilvēks runā par kaut ko stabilu cik saprotu nevis par augsta riska programam kur jebkura laika ta kompanija var pazust.

Runājot par projektu, tā referāļu sistēma izklausās jauki, un testam es ar atvēlētu kaut ko ko iegūldīt

gurkic1 teica:
Andri 30-50% gadā tev liekas maz? Ko Tu pīpē? šeit cilvēks runā par kaut ko stabilu cik saprotu nevis par augsta riska programam kur jebkura laika ta kompanija var pazust.

Runājot par projektu, tā referāļu sistēma izklausās jauki, un testam es ar atvēlētu kaut ko ko iegūldīt
nopietnam, legaalam projektam tie ir labi procenti.

bet kaut kam shaubiigam stipri par maz.
referrals siteema... nu kas ir 5$ investoriem kuri investeetu tuukstoshiem ... desmitiem tuukstoshu?

No vienas puses taisnīva Andri, bet, nu vienīgi portālam jāiegūst pozitīva popularitāte lai cilvēki iegulditu kaut 100$, redzēs ka tas ir droš un pashi to popularizēs

Runaajot par sho teemu, man leenaam briest projekts. Liidziigs HYIP, bet ar 100% garantiju. Investiicijas tiek veiktas Vaacijas uznjeemumaa, kursh straadaa jau n-tos gadus un ir pilniibaa apdroshinaats.
Pagaidaam ieguldu tikai savus liidzekljus.
Pelnja ap 5-8% meenesii.

Kopeejais ieguldiijumu lielums buutu vienaads ar rezerves fondaa esoshajiem liidzekljiem. taa vareetu nodroshinaat 2x100% garantiju.

Jautaajums Sandim, kaadas garantijas ir Forexsa ieguldiijumiem?
Cik zinu ir paaris stabili uznjeemumi, kas uz liiguma pamata piedaavaa 10-15% meenesii no tirgoshanaas forexsaa (Vaacijaa). Latvijaa vieniigais man zinaamais ir teletrade, bet tur minimaalais depoziits ir 10000USD, kas manaa izpratnee ir neadekvaati liels, njemot veeraa ka firma oficiaali darbojas gadu. Tur itkaa garantee neveiksmes gadiijumaa 70% depoziita garantiju. Pelnju sola 25-30%/meen.
Vai arii tu domaa pats tirgoties Forexsaa?

Atpakaļ
Tops