IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Jauna monēta Hollywoodcoin

Pievienojies
10. Novembris 2017
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Viens no veidiem, kā ļoti labi nopelnīt ir atrast jaunas perspektīvas valūtas un iegādāties viņas pašā sākumā, pirms tās nav parādījušās lielajās biržās. Risks, kurš atmaksājas. Dažreiz. :)

Jauna monēta Hollywoodcoin, kurai ir četras dienas. Šodien nopirku to Btc-alpha biržā (par 5$ gabalā). Biržā ir ļoti vienkārša reģistrācija, neprasa nekādas vetifikācijas. Piereģistrējies un sāc strādāt.

Pēc pirkuma visus tikko nopirktos coinus aizsūtīju uz maciņu, kuru izveidoju savā datorā. Lielākai drošībai

Hollywoodcoin mājas lapa un maciņa lejupielāde Hollywoodcoin

Reģistrācija biržā Btc-alpha

Hollywoodcoin papildus fīča. Post mainings. Atkarībā no monētu skaita, viņas papildinās. Mainings, par kuru zin tikai retais.

bpkswjnldpopp2du1xd7xz7tbfaqr8qt.jpg

Nenoticēju monētai. Uz ātru roku taisītam feikam viss līdzinās.

1. Mājas lapa (viss vienkāršākā landing page forma), kur varēja lejupielādēt maciņu pēc upgreida izskatās vnk nožējojami. Linki nav aktīvi, maciņu arī nevar lejupielādēt. Un tā jau viss divas dienas stāv.

2. Twiter un Facebook kontos pārsvarā ir tikai kopēti teksti no citiem avotiem.

3 Bitcointalk.org arī neko labu izlasīt nevar par Hollywoodcoin

4. Esmu panikas cēlājs ))

Hollywoodcoinus pārdevu, maciņu izdzēsu un aizmirsu vispār par tādas valūtas pastāvēšanu un TIKAI paprovējiet man tikai kāds vēlāk palielīties cik tūkstošus nopelnījis.)

Rezultātā nopelnīju 300eiro. Miljonārs nebūšu. Pagaidām nebūšu.)))

Nekādas koncentrācijas. Strādā gotiņas, nu i lai strādā. Ā, nē koncentrējos gan, ir Radeon Vegas nopirktas un vakar neizdevās saregulēt, lai Monero raktu ar lielāku jaudu nekā standartā. Tjunings vajadzīgs.

Man atkal ir Hollywoodcoini. (Kautrīgi pārdomāju. Uz brīdi tomēr). Kaut arī apsolīju taču izdzēst, aizmirst un nekad...

Man nevar ticēt, es visu laiku tikai muldu. )

Alkatība, neadekvāti psihoemocionālie stāvokļi, pļāpība, bailes - tas viss esmu ess.

Lidz februārim / martam - tāds ir plāniņs ir turēt Hollywoodus.

Monēta ir tikko uzcepta un viņa nebūs nevienā no lielajiem marketiem. Pats labākais ir ielikties jaunā pasākumā , pirms to pamana tauta.

Helmut, vai zināji kā ērti apskatīt jaunos koinus, kuri pievienoti coinmarketā? Tie gan nav tik jauni, kā Hollywoodi bet tomēr...

ig2msa6b4h5kuf65t4oh6ob4qp7p16fa.jpg

Atpakaļ
Tops