IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Ja tu pardod kaut ko eBayaa PM nopelni par izsoli lidz 100$!

sendlerad

New member
Pievienojies
25. Maijs 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Taatad ja tu ebaya pardod ebookus vai ko citu tu vari par katru savu izsoli(auction) nopelnit lidz pat 100$ tas atkarigs cik daudzi ebay buyeri apskatas tavu izsoles lapu un no ta cik daudz sie cilveki tere ebayaa.

Princips vienkarsh es iedodu vienkarshu tris liniju kodu kuru ir jaievieto auction lapa. Tad caur saviem ebaypartnernetwork.com kontiem skatos cik daudz katra auction lapa nopelna naudu dalam uz puseem 50/50.

Ka tas var but? Vienkarshi mans scripts parraksta apmekletaja ebay cookie failus uz manu affiliate cookie. tadejadi no jebkura ebay buyera kusrh apskata tavu izsoli es sanemu komisiju ko piedava ebaypartnersnetwork.com. Tew maksahu uz paypal reizi menesi uzreiz pec tam kad sanemshu naudu no ebay.

3 liniju kods ir tikai redzama scripta dala taka tu to newareesi nokopet un pelniti 100% komisijas, un tas ir tikai godigi jo scripta izstradaashana prasiiju daudz laika, un tu newaresi izveidot ebay partner network kontu jo no si region vairs nepienem affileitus.

Kur tu biji pāris mēnešus iepriekš kad man simtiem listingu bija un vēl pa 0,01 centu varēja grāmatas tirgot. :D Attiecībā par ebaypartnernetwork.com kā tu tiki tur iekšā? es pirms vairākiem mēnešiem kad vēl tirgojos ebayjā mēģināju piereģistrēties, atšuva startā :D

caur australijas vai usa vai canadas proxy,tor un panem fake datus no fakenamegenerator.com uztaisi jaunu emailu un paypalu. paypal pieregsitejies ari caur proxy vai tor you buutiiba ebay ir tas pats paypal. LAi aktivizetu paypalu vajadzes virtualo kretitkarti maksa apmeram 5$.

Karoce sarezgiti bet war tikt iesha un ja pieprot c ookie stuffing lietas tad ari var kaut ko nopelnit.

anyway ari tiem kuri PM sutija bishu japagaida severi ar datubazem problemas vajag salabot un tad jau doshu zinu.

scripts kas cakaree cookies neskaitaas nelegaals?
Normaali browseri neizmet pazinojumu ka lapa x meegina izveidot neriktiigu cookie?

Ebay pa taadu joku, ja uzkers, lietotaaju kontus nebanos?

ebay kontu nekada gadijuma nebanos :D
manus ebay partner network kontus gan bet tur is sava sistema vajag winus roteet lai EPC(earn per click) ir pietiekami zems ap 1$.

Tad jau visus ebay kontus kuri izmatoja bedigi slaveno auctivia ari jabano jo auctivia tuvu pie miliona uzvarija cakarejot ebay un ebay sellerus ar c ookie stuffing

anyway ir otrs variants ja kadam no jums ir wirs 100 postiem arzemju forumos varu iedot forumu scriptu kuru jaliek foruma paraksta. princips tas pats 50/50 bet tas vairs naw tik tagetets trafiks taka $ bus mazak.

Ok, sorry par maldināšanu. Neesmu experts iekš eBay, vienkārši, tas ko teicu, likās loģiski :)

Atpakaļ
Tops