IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

ja ir nokacata free templates.

parlare

New member
Pievienojies
15. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Kaa jau visiem,vajag savu www lapu, pavisam nelielu,lai ievietotu paris foto. Atradu free tempates kas patik,noperku. Nokacaju zipoto failu. Perku vai registreju domain, mekleju serveri kur uzlikt lapu (patreiz home.lv registrejos) ko talak, kaa visu salikt kopaa un palaist lapu.Jeb nereali parastajam mirstigajam palaist savu lapu un jamekle specinsh? :roll:

Labāk tomēr ir atrast cilvēku, kurš šo template pielāgos tavām vajadzībām, un izdarīs visu pārējo, ja ir interese sūti PM

nez kada tev ta template vispar, ja kaut kada flash tad bus sarezgiti, bet ja vienkarsi html lapa tad panem atver attiecigo failu ar macromedia dreamveaver un edite ko vajag.

ja pats nevari tad danka vares palidzet ja vinam slinkums tad es varu ;) :D

p.s.,kad ir edit uztaisits,kaa piesaistit attiecigajam domen vardam un uzlikt uz servera? :shock:

nu viss atkarigs ko tu gribi no tas lapas, respektivi kadu lapu gribi ;)

janoperk hostings un domens, hostinga paneli japiesaista domens un domena paneli janorada attieciga hostinga nameserveri.

ja neesi vel izdomajis kadu hostu pirkt un kur pirkt domenu, dod zinu man, varetu pa skype tev pastastit visu ;)

par hostu pirkshanu un domenu viss skaidrs. Vajag smuku,bet vienkarshu majas lapu,lai var ievietot kadas 10-15 foto.Tada nopietna majas lapa,biznesam man jau ir, kas izmaksaja arii nopietni :), tadel sho majas lapu,kas domata privatam vajadzibam gribeju izveidot pasha spekiem,kas nemaksatu vairakus simtus un pat ne 100Ls. Tadel interesejos kaa salikt visu kopa.

nu nav nemaz grūti, pārāk.
Pārc Godaddy hostingu par 3,99$, komplektā dabšu iiespēju reģostrēt .com domēnu par 1,99$, tātad iekļausies 6$
Template var dabūt daudz tīri labus vispār bez maksas, bes ierobežojumiem, izmantot to kā vien vēlies.
Editēt html, ir viegli ar programmu Notepad2, tur viss ir smukā skrāsās iekrāsots, tā ka arī nezinātājam ir viss skaidrs, netā ir miljons labu tutoriāļu, kur būs paskaidrots, ko nozīmē dažādie html kodi.
Ja, kā saki vajag vienkāršu lapu ar dažām bildēm, tad jēgas kādam maksāt par to nav...
Ja vien nav baigi maz laika un nav žēl naudas.

ssamriga,
reģistrēju savu blogu (skat. mana signature) , ko lai izmantoju lai varētu čekot bloga traffiku?

ssamriga teica:
nu nav nemaz grūti, pārāk.
Pārc Godaddy hostingu par 3,99$, komplektā dabšu iiespēju reģostrēt .com domēnu par 1,99$, tātad iekļausies 6$
Template var dabūt daudz tīri labus vispār bez maksas, bes ierobežojumiem, izmantot to kā vien vēlies.
Editēt html, ir viegli ar programmu Notepad2, tur viss ir smukā skrāsās iekrāsots, tā ka arī nezinātājam ir viss skaidrs, netā ir miljons labu tutoriāļu, kur būs paskaidrots, ko nozīmē dažādie html kodi.
Ja, kā saki vajag vienkāršu lapu ar dažām bildēm, tad jēgas kādam maksāt par to nav...
Ja vien nav baigi maz laika un nav žēl naudas.

klau, vai vari pakonsultēt par domēna un hosta pirkšanu, tajā goddy 3,99$ ir tikai par vienu mēnesi, nu labi , no sākuma izvēlējos 2 mēnešus, tas ir 7,98, bet tas nepiedāvā com domēnu par 1,99$, pašā pirmajā gan ir kaut kāds piedāvājums par tiem 1,99, bet īsti nesaprotu kā tam tikt klāt, aizpildot formu tāpat aprēķina kādus 6$

nu izvēlies hostingu (iesaku pa 6,99, jo uz tā vari likt vairākas lapas, a uz 3,99 tikai vienu) un kad esi apstirpinājis būs lodziņš "add domain" (apmēram tā saucās) tur ieraksti domēnu kādu gribi un pie checkout notiekti jāsanāk, ka domēns ir 1,99$
plus ierkasti google "godaddy hosting coupon" un arī pie checkout atrasto kodu ieraksti un dabūsi atlaidi vēl, šobrīd peld riņķī 20% hostinga atlaides kuponi, neatceros vienkārši kāds bija..

ssamriga teica:
nu izvēlies hostingu (iesaku pa 6,99, jo uz tā vari likt vairākas lapas, a uz 3,99 tikai vienu) un kad esi apstirpinājis būs lodziņš "add domain" (apmēram tā saucās) tur ieraksti domēnu kādu gribi un pie checkout notiekti jāsanāk, ka domēns ir 1,99$
plus ierkasti google "godaddy hosting coupon" un arī pie checkout atrasto kodu ieraksti un dabūsi atlaidi vēl, šobrīd peld riņķī 20% hostinga atlaides kuponi, neatceros vienkārši kāds bija..

vai šis būs īstais:
"DealTaker Exclusive* 20% off on shared hosting"

ok., domēnu un hostingu nopirku, tagad man vajag pēdējo lietu lai mans bizness ietu gaisā.

gribu ar kādu sarunāt lai man saliek kopā manu logo priekš affiliate lapas, principā nekā sarežģīta, visas krāsas , 3 vārdi, šrifts un izvietojums ir skaidrs, atliek tikai salikt kopā.

maksāju 5 zaļos uz PayPal par šo darbu, ja kādu interesē, tad dodiet ziņu uz privāto vai klikiem@yahoo.com

danka teica:
greenrun --> atraksti man skaipā dankarulz

ok., skaipa man gan nav , labāk atsūti man savu mobilo un e-pastu uz klikiem@yahoo.com, es tev piezvanīšu un izstāstīšu kas un kā, piezvanīt varēšu pēc plkstn. 20.00.

Mani šodien nevarēs sazvanīt

Varbūt uzraksti ko vēlies te pat PM

Atpakaļ
Tops