IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izveidoju jaunu lapu! ludzu ie4ekojiet....

vik4a89

New member
Pievienojies
12. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
un pasakiet kas labs kas slikts! Ko deretu pielabot! ieprieks paldies :)
mana majaslapa : http://money-world.times.lv/

izskatās labi, tik reklāmas pa daudz.
iemēram tās google toolbar, 1$ un cik tad daudz cilvēku instalēs to no tavas lapas, izdevīgi nav.
Varētu lieko izņemt, lai vieglāk uztverams pats saturs.
Bet tas tik tāds ieteiktums. Domēns ar saprotams vēlamāk savs. Bet ir labi.

Textus pats sarakstiji?

individual teica:
izskatās labi, tik reklāmas pa daudz.
iemēram tās google toolbar, 1$ un cik tad daudz cilvēku instalēs to no tavas lapas, izdevīgi nav.
Varētu lieko izņemt, lai vieglāk uztverams pats saturs.
Bet tas tik tāds ieteiktums. Domēns ar saprotams vēlamāk savs. Bet ir labi.

Textus pats sarakstiji?

Tekstus mekleju pa netu un liku kopaa! Raxtiju ari padaudz, jo tie texti bija tadi pavirsi. Bet nu paldies par ieteikumu! Nemsu veraa! :)

Izskatās īsta aff reklāmu paradīze, nezinu kā šīs lapas "iet" bet nu informācijas jau daudz

tagad uz mazliet nopietnaakas nots:

pasaki ko taada lapa man kaa interneta visitoram dod?

njā, nu esi pacenties, bet tev vajag dabūt kādu kurš labāk raksta angliski, lai izlabo visus tekstus, jo šādā stāvoklī kā šobrīd, nav īsti labi ;)

ssamriga teica:
njā, nu esi pacenties, bet tev vajag dabūt kādu kurš labāk raksta angliski, lai izlabo visus tekstus, jo šādā stāvoklī kā šobrīd, nav īsti labi ;)

ok centisos labot raxtus :)

sandis teica:
tagad uz mazliet nopietnaakas nots:

pasaki ko taada lapa man kaa interneta visitoram dod?

taa lapa dot informaciju par dazadiem produktiem. Piemeram ja mekle kaut ko prieks veselibas tad ieeja sadala good health un tur atradisi produktus! Piespied uz produkta un izlasi ko vins piedavaa! Vel ir tada sadala pelnit internetaa! tur ir programmas kuras es pats paslaik darbojos un kuras maksaa!

Atpakaļ
Tops