IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

ipweb.ru

dandy

New member
Pievienojies
2. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
šitais ari diezgan labs priekš iesācējiem, kādi 3-4 centi dienā ja ik pa laikam ieiet http://www.ipweb.ru/?dandy1. izmaksā uzreiz

Peedeejaa laikaa maz lapu seerfingam. Visvairaak piedaavaa no riita peec 7.00 peec Riigas laika..citaadi normaals projekts... 8)

izmaksā uz webmoney tikai.
Es tā pastāvīgi sērfoju 2x dienā vakarā uzreizpēc 23,00 un no rīta uzreiz pēc 7,00 - tad visvairāk lapas ko sērfot.

vai tad uz webmoney tikai? man liekas ka var ari uz e-gold, bet iespējams kko jaucu

Tad jau laikam pats tur nemaz neesi ka nezini. Ko tad met reflinku?
Izmaksu maz kādu esi saņēmis ?

AR ipweb.ru viss kaartiibaa straadaa un naudu var iznjemt uz WM tad konverteet ja vajag uz E-gold. Tagad straadaa labi arii WINEXP7

es esmu saņēmis pat vairākas izmaksas..tikai pedeja laika ar šiem ipaši nenodarbojos, tapec esmu piemirsis caur ko katrā var iznjemt. necel traci... Neesmu no tiem kas met reflinkus no nepārbaudītiem projktiem;)

Labi piedaavaa no riita 8.00 un peec stundas makasa lapas...bet kopumaa, protams , gribeetos vairaak apmaksaatu lapu...tagad arii normaali straadaa banerkontrole no lapas bet ne tikai no freima...Ja krediitus izmanto savas lapas reklaamai darbojas ljoti efektiigi...naak refi...neiesaku lapu savu reklameet ja tev ir mazaak par 100 krediitiem dienaa...

bums teica:
Labi piedaavaa no riita 8.00 un peec stundas makasa lapas...bet kopumaa, protams , gribeetos vairaak apmaksaatu lapu...tagad arii normaali straadaa banerkontrole no lapas bet ne tikai no freima...Ja krediitus izmanto savas lapas reklaamai darbojas ljoti efektiigi...naak refi...neiesaku lapu savu reklameet ja tev ir mazaak par 100 krediitiem dienaa...

kāpec neiesaki reklamēt ja mazāk par 100 krediitiem dienā?

Atpakaļ
Tops