IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Inflācijas ziepes

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
es sāku just inflācijas apkarošanas sekas. Vakar atnāca no bankas vēstule, ka procentu likme manam hipotekārajam kredītam izmainijusies no 6 uz 12%. Super vai ne? Un uzbarojies kalvītis esot teicis, ka nav ko ņemt kredītus, redz viņam arī neesot (laikam pietiekoši jau sazadzies un sagrābies visādus eiropas finansējumus). A ko darīt, ja mājai jumts krīt uz galvas un skurstenis caurs ? :)
Tā ka nezinu uz kurieni šī valsts kratās, bet labu galu tā neņems.

kas tev ir par banku?

bet no 6 uz 12% tas ir reaals pizdjecs, nezinu cik tev liels krediits, bet nu ja uz kadiem gadiem 20mit, tad videeji % sastada tagad gandriz 2x lielaaku summu ;) apsveicu:)

uz 10k/ls tas ir 50ls meen ;)
100k, 500ls klaat :) jauki:P bet vis par to pashu servisu:)

Da ne jau tikai Latvijā ziepes notiek.

Tepat Īrijā pēc gadiem 2-3 būs tāds "vāks", ka maz neliksies.

Zini, kā te tās % maiņas ietekmē mājokļu kredītus? Piemēram, ja uz 300 k māju (kas tagad ir nerealitāte)
pirms pusotra gada mēneša maksājums bija 1000 EUR tad tagad ir 1700 EUR.

Karoče - jāmūk kamēr vēl var aizmukt :D

nu kad biju te paris meneshus UK, arii tiiri labi redzeeju kaa vinjiem ar inflaaciju iet:) laikam 10 gadu augstaakaa vai kas tur;) nebriinos ka irijaa kas liidziigs:))) pizdjec ir karoche :P

man hanzene :)
Un procentu likme mainīga - kad ņēmu tad jau tik uz leju vien gāja :) Kredīts man latos, bet man te tagad ieteica pāriet uz eiro iznākot krietni lētāk.

nu sen jau vajadzeeja uz eur paariet:) tikliidz tika fixeets kurss!

tur ikdienaa ir 2% starpiiba kaada, ja ne vairaak; un svarstiibas ir relatiivi nelielas, pat ja tas 2% koridoris skraida;

Tā ar laikam darīšu - tik varbūt nomainīšu Hanzeni pret kādu citu banku.
Ko sakat par Parex - man tur tā kā pazīstama pārvaldniece.

Nu ja ir pazinjas, tad var ceret ka nosit to vinju uzlikto % likmi zemaak, bet nu iesaku noskaidrot cik tev ir tagad un cik dod citur;

Atpakaļ
Tops