IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Ieteikumi forumam

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Manupraat vajadzeetu pamainiit 2 lietas:

1. Tad, kad lietotajs editee savu piebildi, tad tam arii vajadzeetu paraadiities tajaa piebildee, savaadaak sanaak taa, ka es saraxtu visaadas muljkjiibas, peec tam editeeju savu piebildi un paareejaas piebildes, kas attiecas uz maneejo, paliek muljkjiigas un ne pa teemu. Ja editee teemas pirmo zinjojumu, tad paraadaas, bet paareejiem nee. Nedomaaju, ka tas ir tehniski ljoti sarezhgjiiti.

2. Kad pievieno piebildi, atveras lapa ar taam divaam izveeleem, manupraat eertaak buutu, ja uzreiz paraadiitu tavu pievienoto piebildi.

1. pirmaamkaartaam nevajag raxtiit visaadas mulkiibas, lai pectam pasham nav jālabo :D
un parasti var editeet savu rakstu vai piebildi, kamer nav kaads uzrakstijis naakamo, jo pectam vairs nevar itkaa.
2. hmm tavu otro tavu domu isti nesapratu.

papeetiishu ko varu dariit lietas labaa, kutgan liekas te jaajaucas iekshaa skripta kodaa...

1.Nu bet ja gadaas! :D Liela vajadziiba jau peec taa nav, bet ja buutu, tad netrauceetu.

2.Viss kaartiibaa, lapa peec dazhaam sekundeem refreshojas un nonaaku tur, kur man vajag un neko nevajag mainiit! :D

Un vispaar, cik lielas ir tavas iepeejas kko mainiit forumaa, vai pashu kodu arii vari un proti redigjeet vai arii jaasamierinaas ar to kaa ir?

shito lapu var uztaisiit kaut par draugiem.lv 2 :mrgreen:

kopsummaa varu mainiit diezgan daudz, un ja redigee kodu, tad pilniigi visu. nezinu cik pats daudz varu izmainiit, bet ja kas man ir cilveeks kas to var 8)

Varbūt var kāds to foruma beneri uztaisīt angļu valodā? gribu ielikt savā lapā - mēs taču gribam te redzēt ne tikai latviešu publiku.

Diezvai tas ir nepieciesams, iejaukties ipasi koda, ja vajag kadas funkcijas tad phpbb addonu netrukst.

Atpakaļ
Tops