IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Iespeja

atahamus

New member
Pievienojies
20. Aprīlis 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Labdien!Taa kaa esmu iesaaceejs e-biznesaa,gribeetu uzzinaat,vai ir iespeejas nopelniit Krievijas interneta plashumos,vai arii tur nav ko dariit?Ja es gribu uztaisiit interneta lapu,vai taa varees nest peljnju?Un kaa ir ar naudas sanjemshanu,varbuut kaads vareetu padaliities ar pieredzi.Buushu pateiciigs par jebkaada rakstura informaaciju.Ceru uz juusu atsauciibu.Paldies!

Pats tur neesmu bijis, bet runā, ka esot daudz nišas brīvas = $$$, Lapa peļņu var nest arī Lietuvā, tikai apmeklētājus jādabū :)

mrr teica:
Pats tur neesmu bijis, bet runā, ka esot daudz nišas brīvas = $$$, Lapa peļņu var nest arī Lietuvā, tikai apmeklētājus jādabū :)
Lietuvā?? Kādas iespējas ir Lietuvā? Cik netā esmu meklējis, tad nekas nopietns, kur varētu darboties tur nav.

Vienkārši kāmēr izmocīšu angļu valodu līdz tādam līmenim lai varētu saprast un izprast,un darboties pa rietumu pusi paies kads laiks,tāpēc padomāju ka var pamēģināt pagaidām ru zonā. :? Cik varētu būt peļņa (mēnesī apmēram +- ) no vidēji lielas mājas lapas ar pastāvīgu (vidēju) apmeklētību?

1. Nu LT ir daudz vairāk aff programmas nekā LV, mēs vēl stipri atpaliekam no viņiem šajā jomā... Pameklē forumos, googlē, pats esmu daudzas atradis, tikai mani LT neinteresē ...

mrr teica:
1. Nu LT ir daudz vairāk aff programmas nekā LV, mēs vēl stipri atpaliekam no viņiem šajā jomā... Pameklē forumos, googlē, pats esmu daudzas atradis, tikai mani LT neinteresē ...
Uzraksti lūdzu kādi aff programmas ir Lietuvā ... esmu ievācis galīgi pretēju infu, ka LV ir prieksā LT :) .. zinu viņiem strādā spēcīgs affiliate tīkls TradeDoubler, bet tur viņiem nav nekas daudz no programmām

Cik atradu LT programmas - http://1affil.com/categories/affiliate-programs/country/europe-affiliate/lithuania-affiliate/

Un kada situacija igaunija?
signature_smileyx.jpg

Un krievu valoda Tev tik labā līmenī, ka vari uz turieni mērķēt?

Atpakaļ
Tops