IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

iesakiet!!!

Bionic

New member
Pievienojies
4. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
man ir pasham sava majaslapa. google.lv lapaas rakstot vienu loti populaaru vardu mana majaslapa ir pashaa augshaa(paslaik neatklashos :D)

videji dienaa 320 apmeklejumi
hits videji: 45201 dienaa
apmeklejumi no visam pasaules malaam

iesakiet kaa vareetu nopelniit???

ja jau esi dabuujis tik populaaru lapu, kaa tad nezini kaa nopelniit? moska ar reklamam?

Ja lapa ir angliski, vari iebaazt AdSense un reklameet affiliate produktus; kas ta diez par lapu ir; man ir 5. poziicija lateko liizingam :)

sandis teica:
Ja lapa ir angliski, vari iebaazt AdSense un reklameet affiliate produktus; kas ta diez par lapu ir; man ir 5. poziicija lateko liizingam :)

kadas ir adsence cenas un kaa nosaka!!!par clickiem skaita vai par paradishanu arii!!!

Gan tā, gan tā!
Atkarībā par ko tev ir lapa, vidēji 20 centi par klikšķi.
(šo informāciju ir aizliegts izpaust :P )
Un ari, vai tev ir latviešu vai angļu valodā tā lapa.
Ja tev 300 apmekletaji kadus 3 dolarus diena varētu nopelnīt. (ja pareizi atceros, ka 5% uzspiež).
Mēnesī iespējams minimālos 100$ savāktu.

Nu atkariibaa no nishas - piemeeram, insurance, mortgage, hosting, maksaa tieshaam smukas summas pat dazhus dolaarus par kliku; dating tiiri labi maksaa, kadi 50 centus varetu cereet;

gardening utml jomas - kadi 3-5 centi ;)

uzliku adsense
raada uz ads medikamentus,manu nick Bionic :D DVD,maksliniekus...isteniibaa visskko

Atpakaļ
Tops