IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Iesācējiem !

Hemtick

New member
Pievienojies
14. Aprīlis 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki! Vēlos nopelnīt naudu internetā bet man vēl nav 18 (13) es nezinu ko lai dara kādu grasīta jau vajag ! Ja kāds var pamācīt kā jātaisa vai kāds var pat uztaisīt mājaslapu tad paldies . Vēl es palasīju par affilate vai atosurf vai kā viņš tur saucās pateicīgs būšu ja kāds arī ar to palīdzēs .

Rakstat šeit forumā vai monahs2@inbox.lv.
:wink:

Sveiks! Vari apmeklēt manu blogu, kur ir informācija kā nopelnīt kaut nedaudz naudiņu. (angļu valodā)

http://kvikcash.blogspot.com/

ok paldies bet vari pateikt Linku kur var Paypal kontu uztaisīt ? :)

Un vēl kas man nav kredītkartes nu lai piereģistrētu paypal kontu tad jau laikam par naudas peļņu internetā jāizmirst ja ?

Nu nezinu ko tev vēl te vajag palīdzēt. Ej lasi attiecīgās sadaļas par autosurf, get paid to vai affiliate - izvērtē programmas un izvēlies , kas tev būtu pieņemamāks un to arī lieto.

Tāpat labākās affiliate programmas un visu ko citu var atrast ar google palīdzību un tur arī ir izsmeļoša info par šiem saitiem.

Atpakaļ
Tops