IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

HYIP scripts

egritis

New member
Pievienojies
28. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Būšu pateicīgs ja kāc man atsūtīs pilnu HYIP scriptu!!! egritis@inbox.lv

Paldies :wink:

varu piedāvāt ja nu kādam vajg labas grāmatas par google adsense! :)

egritis teica:
Būšu pateicīgs ja kāc man atsūtīs pilnu HYIP scriptu!!! egritis@inbox.lv

Paldies :wink:

Ja tu tieshaam velies nopelnit kauko ar HYIP tad vismaz vareeji nopirkt to skriptu un labaak originaalu. bet ja tu gribi pa velti tad nesaprotu kaa taisies nopelniit. ieteicams buutu anonims domens un hostings, lai nesanaak kaukaada shaize ja nu kas , bet tas maksaa dargaak, plus vel kaut kaada vismaz reklaama, un saakumam bez vismaz 100$ diezvai tev istikt. Un ja liksi uz kaukadu subdomenu un bez monitoriem tad diezvai atradisies kads mulkis kas ieliks kaut dolaru. bet meginaat jau tu vari! tas ir diezgan sarezhgits un gruts process. tik no malas izkataas ka nu palaidiisi vienu HYIP, aatri norausi dazus tukstoshus un pazudiisi. Taa nenotiek! saku peec pieredzes!

saprotu ka tas nav viegli! zinu kur uzlkt, reklameet jau var tajos passos surfingos par krediitiem, un arii ir hyipi kuriem uzticas bez monitoriem. piemeeram bija arcofund.com :)

es jau tikai prasu vai kaats nevareetu atsutiit man to skriptu?

Vai ir kaads kuru interesee sadarbiiba HYIP lapas izveidee?
ja ir tad rakstat reigans112@inbox.lv

tas vilciens jau aizgaajis :) dabuuju jau skriptus un velpietam par velti!

Atpakaļ
Tops