IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Help!!! Donkeymails!

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Man no donkeymails atnaaca veestule ka esmu vineejusi 400 $ bet lai dabuutu naudu jaapieregjistreejas DonkeyMails Gold Games Club un jaasamaksaa 8.60 fee $
Man e goldaa tagad palikushi tikai 2 $

Ja taa visa ir taisniiba, kaads man vareetu uz e gold atsuutiit 8$ un peec tam atpakalj atsuutiishu 16$!!
Apsolu!

Veestule bija taada!

Congratulations!
You are the 1,000,000th DonkeyMails visitor!
YOU WON $400!

Recently, we have reached 144,000 members. DonkeyMails has over 4,000,000 visits monthly, so we decided to give cash prizes every 1,000,000th visitor every month. This month, you are the one of 4 winners who will get $400 from DonkeyMails!

Your prize ($400) will be transferred directly to your e-Gold, PayPal or AlertPay account.

Sincerely,

The DonkeyMails Team

Izklausās labi :)
A tu ieej tai donkeymails pirmajā lapā un palasi tur ir vispār tāda infa par šādu balvu

Es vinjiem aizrakstiiju, ta jau redzees kaa buus :)

Tur saakumaa tikai rakstiits par to ka tagad jau ir 144,000+ members..

andris teica:
kaa var buut tik naivs lai kaut kam taadam noticeetu?
Piekrītu tev :D Ja šitādiem tekstiem varētu ticēt tad jau es sen būtu bijis miljonārs :D jo bieži redzu webā banneri ka esmu 100'000'000 apmeklētājs un esmu vinējis balvu :D

Ja es buutu tik ljoti naiva tad sen atrastu veidu kaa samaksaat un "dabuut" naudu!!!
Un shitas nebija baneris **** .....

Atpakaļ
Tops