IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Grūti iešūpoties!

GameBoy

New member
Pievienojies
12. Jūnijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki. Vēlētos, lai kāds man tiešām nedaudz piepalīdz. Es vēlētos uzzināt kādu ejošu nišu. Es šajā lietā esmu pa visam jauns iesācējs, un man ir grūti iešūpoties. Kādreiz visi mēs sākām un varbūt padalieties ar nišu, ar kuru jūs iesākāt un iesakiet man kādu nišu, ar kuru es varētu iesākt un izprast šo lietu.
Paldies!

Sāc ar peņa palielinātājiem.. ;) :D:D

Nu ja godīgi... vispirms izdomaa kas tev padodas un patiik... un tad sasaisti to ar kaadu produktu.. :)

tev jabut nishas specam... savadak nekas pratigs nesanax ja pardosi klientiem produktu par kuru tev nemazakas sajegas ;) - nebus klientu uzticiba ;)

gameboy, neesi tas pats no F1? :D

Nu ja tik daudz es saprotu par to nišu, galvenais tagad atrast savu lauciņu un iešūpoties pareizajā virzienā
To loud: Jā esmu!

loud teica:
tev jabut nishas specam... savadak nekas pratigs nesanax ja pardosi klientiem produktu par kuru tev nemazakas sajegas ;) - nebus klientu uzticiba ;)

gameboy, neesi tas pats no F1? :D
Ko tu domā ar F1 ? :P

f1latvija.info - mana lapa... pazistu jau visus kas brauc/braukushi ;)

nu 20-30 cilveki taa nav taisita lapa oprieksh biznesa ;) bet ari ir sanacis bizness ;)

Nišu, hmm...air purifiers...un tas, ka nišā jābut specam ir BS. Paņem izlasi vikipēdijā vai rekāmas lapā info, pārfrāzē vai arī copypaste, ja māki izbēgt no dublicate content penalty, un tu esi good to go.

BLA DON ANGELO NAHUI TU LIEN SVEŠĀ TOPIKĀ UN SPAMO SAVU SūDU! VISMAZ BūTU ATTIECĪGAJĀ SADAĻA TO DARĪJIS. BLA TU DOMĀ CILVĒKI IR TIK LIELI DAUŅI KA UZĶERSIES PĒC JAU 999999 ŠĀDĀM REDZĒTĀM VĒSTULĒM??? TĀDIEM KĀ TU PURNU NAFIG ŠĶAIDĪT BLEĢ

Tādiem kā tu kvarc arī to pašu darīt. Domā, ka sanāks bizness ar copy-paste? Kļūdies! Ja gribi cilvēkus piesaistīt, jāraksta kas unikāls! Tev ir jāizlaužas googles topos, bet ar copy paste, tev tas neizdosies, paveiksies, ja google vēl hosta IP nenobloķēs, tad vispār googlē nebūsi.. :D :P

Muļķības! Es māku kopēt tā, ka google neatpazīst to kā kopiju. Tev vienkārši jāatrod vairākas labas nišas un jākopē ko dara labākie !

Autor, neklausies ko tas kvarcs saka, ar kopēšanu savu vietu saulītē neizsitīsi! Nekad nekopē ko dara citi, esi unikāls un būs traffiks, ka biezs.. ;)

lai arī daudzi guru saka, ka ar Copy Paste var pelnīt miljonus, tas ir absolūts bullshits - pelnīt var tikai tad, ja Tu pats veido savu saturu. Es neatzīstu arī visādus indiešu rakstniekus... Labāk uzmočī rakstiņu latviešu valodā, atrodi sakarīgu tulku tepat un tulko pa mazām naudām.

Atpakaļ
Tops