IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Growsecuremoney

danilini4

New member
Pievienojies
24. Oktobris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://www.growsecuremoney.com/?ref=misjuns

30% Daily For 5 Days,
200% After 6 Days,
300% After 8 Days.

Min Spend : $1
Referral Bonus : 10%
Withdraw Type : Manual
Start Date : Fri, 13 February 2009
Hosting Country : NL, Netherlands
Hosting City : Alphen
Hosting ISP : Netrouting Data Facilities
Hosting IP : 91.199.50.191

Alert Pay , Liberty reserve.....

9hp7r8.jpg

Sodien sanemu. :idea:

Kā tas nākas ka citur jau labu laiku raksta ka šī firma nemaksā, bet tev maksā pāris kapeikas un tu turpini reklamēt labi zinot ka naudu saņem tik daži izredzētie un tie kuri klausot taviem ieteikumiem investēs, tiks apzagti.
Pazīsti to krāpnieku/adminu?

"tu turpini reklamēt labi zinot ka naudu saņem tik daži izredzētie " Kadi izredzetie ?!Vienigi ko es zinu ,ka Man ar 6o projektu pagaidam nav biju6as problemas , tapec ari lieku izmaksu skrinus :arrow:

andris teica:
Kā tas nākas ka citur jau labu laiku raksta ka šī firma nemaksā, bet tev maksā pāris kapeikas un tu turpini reklamēt labi zinot ka naudu saņem tik daži izredzētie un tie kuri klausot taviem ieteikumiem investēs, tiks apzagti.
Pazīsti to krāpnieku/adminu?

Pec tava komenta visas pieprasitas izmaksas uz Pending stav !!!!!!! :evil:

HYIP = augsta riska investīciju programma...

Njā, drošs investējums, nebūs gan ne šeit, ne kādā citā hyip... :D

Man šitajā uz pending stāv 5 izmaksas par 1.8 zaļajiem, jau divas nedēļas.

Atpakaļ
Tops