IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Gribu uzsakt biznesu, bet nav ideju!

vabole

New member
Pievienojies
9. Decembris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiks, gribu padomu! Es nedela varu atlikt 50 latus, bet es gribu naudu kada maza biznesa ieguldit, bet nezinu kada un ko darit. Varbut zini kadu labu un drosu biznesu?

Labs un drošs biznes ir tāds, kur nevajag neko ieguldīt un tik un tā var saņemt diezgan lielas naudas summas.

Viens no tādiem biznesiem ir ShareCash (Skat. manu blogspotu - http://kvikcash.blogspot.com/ (pašā apakšā))

Un otrs biznes ir tāds, kur ir jāiegulda nauda - IncraseBux (arī skat. blogspotu)

Es domaaju , ka vislabaakais veids buutu, nopirkt domenu un hostingu un uztaisiit pasham savu saitu. jo vislabaak pelna tie kuri pashi ir saitu ipashnieki, nevis tie kas megina pelniit pie ipashniekiem. Tas ir taapat kaa dziivee, vai tu esi boss vai ari tikai straadnieks :)

Tev tik jaizlemj kaadu projoktu tu gribi. idejas var smelties pa visu internetu. protams ari darbs buus jaiegulda, bet tikliidz tev bus lieka naudinja, tu vari atrast papildspeekus, kas tavaa vietaa dariis melno darbu ;)

Papildinot Adminu, ieteiktu taisīt projektu ārpus LV. Jo kaut vai pelnot ar google reklāmām - pelnīsi vismaz 10x vairāk, ja būs labs saturs - tāpat arī visa veida affiliate linkus būs vieglāk dabūt un integrēt projektā.

Ja ir vēlme investēt, ieguldīt, tad manīju tādu lietu kā mikroaizdevējus, kas aizdod mazu summu kādam interneta aizņēmējam, visbiežāk kaut kāda biznesa uzsākšanai. Neesmu gan neko konkrētu meklējis vairāk, tādēļ nemācēšu teikt cik viegli ir kļūt par to aizdevēju.

Atpakaļ
Tops