Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
Tas laikam par manisandis teica:nu tak nelasavislaik prasa instrukcijas latviski
![]()
dandy teica:tatad es varu uztaisit blogu angļu valodā par sev pieņemamu tēmu un pieteikt to adsense? un ja apstiprinās, tad man bus jaliek kkadi baneri? bet vai tad es pats varu blogā ielikt baneri?
Par tiem lameriem nepiekritiishu!Turklaat nevajag aizmirst ka Tev pasham arii ir blogs :lol:sandis teica:1) blogs ir viena no 23948923 satura vadibas sisteemaam prieksh lameriem kas nemaak kodeet htmlkaut gan html par kodeshanu nenosauksi
blogi palika populari jo tieshaam lameri, majsaimnieces un citi zveeri var posteet contentu ljoti skaisti + vel chupa ar marketinga fiichaam;
2) tu vari da jebko par jebko izxnjemot ADULT taisiit tekstus un pieteikties adsense; un ja akceptee, tad liec tik iekshaa
p.s. piebildishu, ka bus jamaak advanceets copy/paste![]()
Citi kas maak to izmanto savaadaakiem meerkjiem a lameriem jau nekas cits neatlieksandis teica:nu man ir paris citi pashkodeeti cmsi, forumi, utmlblogs ir labs sindikaacijai
un ne jau tikai lameri, bet ka pat lameri vinjus lieto
ir liela skjirba
![]()
Tajaa gadaa es veel nezinaaju kas tas nets irsandis teica:ak jaa, gribu redzeet ka jus prestona kungs 1997 gadaa taiisiijaat webu, vai tas bija blogs vai kaa?![]()
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.