IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Google AdSense pamācība Latviešu valodā (1. daļa)

nezinu vai jautājums muļķīgs vai ne bet vai visu šito štelli var sākt ar blogu?

a kaada skjirba blogs, statisks saits, uber cms, joomla, etc?pasaki man kada ir skjirba?

un kas man buutu jasaprot no tavas atbildes? man nav nekadas nojausmas kāda šķirba..

Tur jau tā lieta, ka nav šķirba.
Jau redzēju blogus ar adsense.

tatad es varu uztaisit blogu angļu valodā par sev pieņemamu tēmu un pieteikt to adsense? un ja apstiprinās, tad man bus jaliek kkadi baneri? bet vai tad es pats varu blogā ielikt baneri?

A kā sanāk - pēc tam kad man to lapu apstiprina un iedod to adsense kodu, ko tur izvietot, vai es varu likt to kodu vairākās lapās zem dažādiem saviem domēniem?

dandy teica:
tatad es varu uztaisit blogu angļu valodā par sev pieņemamu tēmu un pieteikt to adsense? un ja apstiprinās, tad man bus jaliek kkadi baneri? bet vai tad es pats varu blogā ielikt baneri?

Nekadi baneri, texta reklamas, tev vispar tik google kods bus jaievieto sava bloga. To var izdarit. Skaties kur vien gribi adsense tagad ir visur, VISUR!

1) blogs ir viena no 23948923 satura vadibas sisteemaam prieksh lameriem kas nemaak kodeet html ;) kaut gan html par kodeshanu nenosauksi:) blogi palika populari jo tieshaam lameri, majsaimnieces un citi zveeri var posteet contentu ljoti skaisti + vel chupa ar marketinga fiichaam;

2) tu vari da jebko par jebko izxnjemot ADULT taisiit tekstus un pieteikties adsense; un ja akceptee, tad liec tik iekshaa :P

p.s. piebildishu, ka bus jamaak advanceets copy/paste :)

sandis teica:
1) blogs ir viena no 23948923 satura vadibas sisteemaam prieksh lameriem kas nemaak kodeet html ;) kaut gan html par kodeshanu nenosauksi:) blogi palika populari jo tieshaam lameri, majsaimnieces un citi zveeri var posteet contentu ljoti skaisti + vel chupa ar marketinga fiichaam;

2) tu vari da jebko par jebko izxnjemot ADULT taisiit tekstus un pieteikties adsense; un ja akceptee, tad liec tik iekshaa :P

p.s. piebildishu, ka bus jamaak advanceets copy/paste :)
Par tiem lameriem nepiekritiishu!Turklaat nevajag aizmirst ka Tev pasham arii ir blogs :lol:
Vai tad Tevi arii var pieskaitiit lameru grupai?Par to es ljoti stipri shaubos! :wink:

nu man ir paris citi pashkodeeti cmsi, forumi, utml ;) blogs ir labs sindikaacijai;) un ne jau tikai lameri, bet ka pat lameri vinjus lieto;) ir liela skjirba;)

sandis teica:
nu man ir paris citi pashkodeeti cmsi, forumi, utml ;) blogs ir labs sindikaacijai;) un ne jau tikai lameri, bet ka pat lameri vinjus lieto;) ir liela skjirba;)
Citi kas maak to izmanto savaadaakiem meerkjiem a lameriem jau nekas cits neatliek :D

ak jaa, gribu redzeet ka jus prestona kungs 1997 gadaa taiisiijaat webu, vai tas bija blogs vai kaa? :D

Atpakaļ
Tops