IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Gļuki forumā !

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Šodien nerāda vairs sarkanas jauni iepostētās tēmas un postus, kaut arī esmu ielogojies. Admini varētu pārbaudīt šo lietu - bija ļoti praktiski.

visu laiku nerada? pamegini izlogoties un ielogoties. varbut esi dzesis kookijus ara, vai ari es ielogojies no cita brozera

Nu man vakar šitais joks sākās un vēl joprojām turpinās. Izlogošanās un ielogošanās vairākas reizes nelīdz.
Paskaties manu kontu.

ari tikko iepostetie posti neparadas ka jauni? es tava konta neko mainit nevaru kas lidzetu saja lieta. ja tiesam nesanak tad izdzes si foruma kookijus un ielogojies tad turpmak tev radis.

Briksons teica:
Šodien nerāda vairs sarkanas jauni iepostētās tēmas un postus, kaut arī esmu ielogojies. Admini varētu pārbaudīt šo lietu - bija ļoti praktiski.
Alkaholu vajadzeeja mazaak vakar lietot,tad viss buutu ok :lol:

Atpakaļ
Tops