IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Global-Funds.eu

Viņiem jauns domēns http://global-funds.eu un jauns serveris. Ceru, ka tagad visiem ver vaļā šo saitu?

Jaunumi no Global-funds.eu:

Labdien, Cienījamie Global-funds.eu investori!
Kā būsiet pamanījuši, pēdējo nedēļu Global-funds bija tehniskas problēmas. Mums nācās nomainīt serveri un domēnu uz Global-funds.eu.
Un lielu atsaucību ir guvis Testa plāns, tāpēc tas tiek pagarināts!

Laimīgu Jauno Gadu, novēl Global-funds.eu Administrācija

Kārtējā izmaksa

globalfunds29122009.jpg

Maksā arī lielas summas!

0970d4a0.jpg

Jaunumi - Testa plāns pamazām tiks aizvērts - minimālā ieguldījuma summa tiks paaugstināta katru dienu, līdz vairs nebūs neviena aktīvā depozīta Testa plānā.

Bronzas plānā min ieguldījums tiek samazināts līdz 50 $.
Minimālā izmaksa tiek pacelta uz 2 $. Global-funds.eu tagad jauns Liberty Reserve konts U7796545

Un izmaiņas plānos
Gold 167.2 % uz 84 dienām, 5.60 % nedēļā. 2001 $ - 5000 $

Platinium 232 % uz 154 dienām, 12 % reizi 2 nedēļās. 100 $ - 50 000 $

Un tagad tur kur referal var redzēt visus refus, viņi aktīvi vai nē. Viņiem var aizrakstīt, lai iegulda :)

Ko es varu pateikt, nu man patīk šis fonds tāpēc ieliku vēl 300 $ uz 24 % mēnesī!

36d877d5.jpg

Viņi arī maksā!

0c8d4d1c.jpg

Ja godīgi, man ar katru dienu vairāk iepatīkas Global fonds.

Saņēmu izmaksu 2 $:

79d7b50e.jpg

Atpakaļ
Tops