IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate GDI sistēma ir vienkārša un ienesīga!

maicy

New member
Pievienojies
14. Oktobris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Global Domains International, Inc ir pasaules domēna vārdu reģistrs. Produkts ir neticami lēts 10$ mēnesī par paketi , kas ietver sava domēna nosaukumu, hostinga kontu, un līdz pat desmit e-pasta kontu, kā arī viegli izmantojamu web lapas veidotāju. Un labākais ir tas, ka nedēļas garumā varat izmēģināt visu piedāvājuma paketi BEZMAKSAS.

5 Līmeņu kompensācija!

Tas ir standarta kompensācijas plāns, ko visi var saņemt, pat tie, kas vēl izmanto bezmaksas izmēģinājuma periodu. Būtībā, jums izmaksā $ 1 mēnesī, par katru domēnu, kas ir reģistrēti tavos 5 līmeņos.

Lūk, piemērs. Jūs sponsorējiet 5 cilvēkus šajā programmā. Par to jums maksā $ 5 mēnesī. Nav daudz? Uzgaidīt, jūs redzēsiet ko tas var jums atnest. Katrs no tiem 5 cilvēkiem, sponsorē 5 savus, tagad jūsu izmaksa palielinās 25$ mēnesī par savu 'otro līmeni'. Katrs no tiem 25 var sponsorēt cik daudz vien vēlas , bet kā piemēru mēs ņemsim, ka viņi katrs arī sponsorē pa 5 cilvēki.Tā jau ir 125$ kompensācija par jūsu 3.līmeni. Ja tendence turpinās, jums jau ir 625 $ ikmēneša kompensācija par Jūsu 4. līmenī, un USD 3125 ikmēneša kompensācija par Jūsu 5 līmeni.

Bet tas vēl nav viss, tā ir peļņa par jūsu 5 līmeņiem, bet...

Nopelni neierobežotu skaitu 100$ Bonusu katru nedēļu, vienkārši sponsorējot piecus jaunus partnerus 7 dienu periodā.
Šeit nav limita! Sponsorējiet 25 jaunus partnerus vienas nedēļas laikā un jūs nopelnīt $ 500!

Par visu vairāk varat izlasīt mājas lapā:

:!: http://www.website.ws/260207

Tu laikam neesi sapratis tās sistēmas jēgu. Vienkārši signupus krāt nav jēgas. Ir jāpalīdz savam downline. Personīgi es tur piereģistrējos nesen un mans 3. līmeņa sponsors ir 1. vietā leaderboard. Viņš jau ar mani ir sazinājies un palīdz, kā arī 2 citi sponsori. Es, piemēram, visiem, kuri piereģistrēsies piedāvāšu visas stratēģijas, ko man piedāvāja sponsori. Ja arī kāds gribēs no šejienes zem manis reģistēties, tas atradīs kā.

Atpakaļ
Tops