IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

gagabux cool!

Muminators

New member
Pievienojies
18. Janvāris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Jē, trešais maksājums. Šoreiz par 50$. Tas viss ar 50 refiem, apm 1.5 mēnešos un ar silver apgreidu.

Kopš parādījās gaga es sāku nožēlot, ka tik daudz naudas ieliku neobuxā, kur viss notiek nemaņā lēni. Patīkami pārsteidzoši, ka gaga referi ir tiešām aktīvi. Vismaz pagaidām

Viss notiek te:

http://gagabux.com/register.php/Muminators.html

Standard:
Per click : 0.01 $
Per ref click : 0.005 $
Payout : 2 $ Alertpay,Paypal

Silver:
Per click : 0.02 $
Per ref click : 0.01 $
Payout : 2 $ Alertpay,Paypal

Silver 1 Month : 9$
Silver 3 Month : 20$
Silver 6 Month : 35$
Silver 12 Month : 50$

Drīz vairs nemaksās. Ļoti daudz reklāmu parastajiem lietotājiem, upgrades arī lēts un par refiem nezinu. Labāk turēties pa gabalu no šī.

Es gan neteiktu, ka šis JAU ir scam. Visticamāk, ka ilgi viņi nepavilks- tas jā, iespējams, bet, ja reiz man samaksāja- nu tad tak vēl maksā :) Loģiski, vai ne...

Refi starp citu- nu tā, bez upgrade pat virs vidējā.

Visp man jau gribētos ticēt, ka viņi pārskatīs finansu plūsmu un nekļūs par scam. Var arī džekus saprast- plānoja labi, ja pārdesmit tūkstošus lietotāju, bet saradās 300K... Nu, katrā ziņā es viņus vēl nenorakstu, jāpaskatās... Pārsvarā arī paniku ceļ ārzemju forumos tie, kuriem maksas aizkavējušās par dažām dienām. Atkārtošos, bet tas ir tikai loģiski, ja ņem vērā, ka paši admini atzīst- tāds lietotāju skaits viņiem pat sapņos nerādījās.. ;)

http://gagabux.com/register.php/Muminators.html

Kamēr paši pelnīs būs, kad sāks mīnuos braukt = pazudīs :lol: :lol:

nu nez. Dažas dienas atpakaļ pieprasiju izmaksu. Ja samaksās,uzskatīšu ka paveicās. Bet kopumā liela skepse par tādu kvantumu linku un izmaksas iespējām.Var jau ietrāpīties pirmajos,kam izmaksā un tad daži$ par ļaunu nenāk

Atpakaļ
Tops