IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana forumi

theGun4a

New member
Pievienojies
21. Februāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Varbūt kāds varētu pateikt kādus forumus kur varētu publicēt savus refferal linkus.
Gan latviešu ga ārzemju :)

dari tapat ka tie pokemoni draugiem.lv kuri visos komentarus vienalga kur baž box.to?r=pokemons, jo uzinajusi ka kautkas tads eksiste un doma ka bus miljonari. :D

:D:D...
ja wisi baigi sasapnjojushies jo dzirdeejushi kkadus tur nostastus par chali ar 2 majam tikai paspaidot podzinjas ;DDD

ne viss sakaas noteikti tapeec ka torrentu saitos admini sabaza sito un stasta tur mulkibas ka jau ir sakrajusi 60$ nedela, bet pasi nemaz nezin neko par to kaa izmaksa un kad. un ta visi saka bazt sitoas mulkibas visos BT forumos un cik es redzeju visiem BAN :D
Liek visiem tur vilkt autoklikerus un noteikti ka pasi ari izmanto un tad gaida kad izmaksaas ko sakrajusi ar 200 referaliem kadus 2 000$, bet beigas nobanos :D

Ja tie ir vienkārši reff linki no taviem PPC variantiem vari mēģināt šeit , nez gan kā ar tiem piekritējiem būs :D

klausies guncha, a kapeec neuztaisiit tematisku lapu par to un 'make money' keywordiem, un vienarshi saakt veidot zoliidu websaitu, nevis aakstiities ar spamoshanu;

man vienkārši vajag pirmos dolārus lai vārētu uzsākt kautko labāku, taču tāda ideja man nebija ienākusi prātā, būs jāpamēģina. paldies :)

theGun4a teica:
man vienkārši vajag pirmos dolārus lai vārētu uzsākt kautko labāku, taču tāda ideja man nebija ienākusi prātā, būs jāpamēģina. paldies :)
Nu pamēģini, tad iespraud savu reff linku tur un tik uz priekš u :)

Atpakaļ
Tops