IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Esmu Pievienojies!!!

bums

New member
Pievienojies
16. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Esmu Pievienojies!!!
Sheit visi jauninjie var operatiivi sevi pieteikt!!!

Euuuu, kā tad Bruno tika pie VIP?
Vai tad es nebūtu pelnijis? :roll:

Briksons teica:
Euuuu, kā tad Bruno tika pie VIP?
Vai tad es nebūtu pelnijis? :roll:
Bruno ir sevi jau arpus shii foruma pieraadiijis. galvenais jau ar to ka paliidzeejis, jaunajiem saprast un iesaakt interneta pelnjas procesu. kapeec tev nav VIP? Viss ir iespejams, ari moderatora tiesiibas. Viss atkarigs no tavas lietderiibas foruma labaa :wink:

Jauninjajiem iesaku neriskeet kaa bez galwas ar hyipiem un serfiem.. scam.com ir biezs ar tiem - un kaa wienmeer notiem wiens un tas pats - saakumweesture labu labaa, un peec tam - kaa itkaa kaads buutu izraawis shtepseli - taadu tur ir tuukstoshiem gan hipu gan serfu..ja neweelaties tur atrast kaadu no saweejiem iesaku maaciities MLM.. kas weel labaak par welti un nepiedereet pie tiem 95% afilaatu kas neguust panaakumus mlm industrijaa.. diemzhel.. bet tas parasti aiz nezinaashanas..nedubliceejamiibas..

Piedaawaaju jauninjajiem.. kas grib sew aiztaupiit sew nervus, naudu un laiku - maaciities mlm - (un turklaat par baltu welti - audio formaataa)
hipi un serfi tomeer ir juusu suuri gruutaas naudas aizdoshana prom pat kam juus nezinaat.. wisticamaak uz neatgrieshanos
ar mlm ir sawaadaak taa ir patstaawiiguma un brieduma izpausme tajos piedaaliities - prasa arii laiku un maaciishanos - bet ja esi nopietns cilweeks tad seedeesi audiokursos un wisuwajadziigo pieraxtiisi ar briinumaa paweertu muti:)

Wieniigais miinus - jaasaprot bikiit anglene..
otrs miinus - gribi ko sasniegt maacies

Ar cienju
Kaspars "feenixz"Ekshteins

Es gan iesaku jaunajiem saakt treneeties apguut pelniishanu ar kapeikaam caur seerfiem un augsta riska noguldiijumiem tikai sapelniet centus un ieguldiet centus lai apguutu naudas pluusmas uztureeshanas iemanjas... :lol:

Anonymous teica:
Es gan iesaku jaunajiem saakt treneeties apguut pelniishanu ar kapeikaam caur seerfiem un augsta riska noguldiijumiem tikai sapelniet centus un ieguldiet centus lai apguutu naudas pluusmas uztureeshanas iemanjas... :lol:

es gan jaunieshiem iesaku iemaaciities kaa tikt pie trafika un kaa gjenereet liidus (leads).

vis parejais ir fufels, bet ja tu maki dabut cilveekus savu internet durvju priekshaa, tad jau nepazudiisi, mok izveidosi affiliate biznesu vai savu produktu uzrazhosi, un tas lietas aizies.

jaa labaak beidz staastiit cik viss parejais ir slikts, bet izstaasti vai pieraadi, cik tavs pelnishanas veids ir labs vai ienesiigs :) un taa tu varbuut daudz vairaak ieintereseesi citus, nevis atbaidot no citiem pelnishanas veidiem :wink:

skrachs teica:
nu varbut tu vari pamacit? ;)

varu gan :)

par cik uzskatisim ka naudas jums nav lai darbotos ar PPC (PayPerclick - thikn adwords, overture, msn ad center) bet ja tomer ir, tad iesaku panjemt sho http://www.adwordsmiracles.com vai sho http://www.perrymarshall.com/adwords/ (abi laikam ap 100$)

vai ari maciities maksjereet trafiku ar google/yahoo/msn tad japerk shis: http://www.seobook.com/buy-now.shtml

iemacisieties optimizeet lapas lai naak bezmaksas traffiks uz pareizajem keywordiem ;)

a taalaak jau opfig...

ir affiliate programmas uz bezmaz vai jebkuru topiku ;)

tas var piemekleet cj.com, clicbankc.com, shareasale.com un daudzas citas nishu tipa programmas

A kas jadara?

vis vienkarshi
izvelamies LABU produktu, uztaisam lapu, un suutam trafiku uz vinju vai nu ar SEO (search engine optimization) vai ar PPC (skattiit augstaak)

Wola :) iesaaceeja plaans gatavs:P

ak jaa, velams tomer ir domains un hostings ar statistikas iepseejaam :D

ADMINS teica:
aaa ta jau tie ir tavi produkti laikam :D ka negribi lai kads dabuun citur :)

tie nav mani produkti, bet nu informacija tajos ir taa veerta lai maksaatu;) tie dzjeki ir respektabli tipazhi ar simtiem shtukaam un miljoniem komisijaas :)

Eij jauninjie pievienojieties, atstaajiet savas viziitkartes lai mees pamanaam ka Juus te esat!!!

es esu pievienojies! man ir viens jautajums? kad prasa e-gold konta numuru vai jaraksta ar http://xxxxxxx.e-gold.com/ vai vienkarsi konta numurs?

Ja kaadaa no projektiem prasa E-golda konta nummuru tad jaaraksta ir nummurs un viss. Piemeeram man tas ir 848603.
Zemaak redzi linku uz manu izsuutiijumu iesaaceejiem, izsuutiijumaa es siikaak rakstu par to kaa saakt straadaat ar E-goldu. Veiksmi!!!
E-gold numurs nav nosleepums un nav jaasleepj...ko zini varbuut kaads tev ieskaita...Savukaart kad ej iekshaa E-gold kontaa vajag uzmaniities un izmantot visus E-gold aizsardziibas instrumentus...par to es arii rakstu izsuutiijumaa...Veiksmi visiem pienaaceejiem un Laimiigu 2007 gadu!!! :D

Atpakaļ
Tops