IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate E-mails

Tristar

New member
Pievienojies
24. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Kāds nezin kur var uzzināt daudzus e-mailu nosaukumus, jeb tā sauktos e-mail listus?

Visam ir sava cena. Diezvai tapat uzzinasi, vari tikai nopirkt.

Mjā uzzināt laikam tāpat nesanāks, visur meklēju, bet nekā :(

ieteiktu aizsutit kadam forumam adminam pm, ka pa 5 $ nopirxi visus e mial regjistretos.

nu es piemeram pa 5$ nepardotu si foruma lietotaju epastus. tas nav to verts. un nebutu tas smuki.

Skatos, ka dažs labs vēl joprojām nav sapratis, kas tas SPAMS par zvēru un sekas šādām izdarībām.

:D :D :D

Vēl jo vairāk - sava lietderīgā laika izšķiešana...

bija kaut kur pētījums par to kā profesionāli spameri izsūta masveida vēstules ar aicinājumu pirkt kādu konkrētu akciju, tādā veidā akcijas cenu var pacelt vidēji par 7%!

Andy, ir programmas, kas izsūta automātiski e-mailus, vajag tikai ierakstī šos e-mailus, pats labākais tas, ka ir viena tāda proga, kas neuzrāda tavu ip un e-maila adresi, kad tu aizsūti šo e-mailu.....tā kā neesmu tik pacietīgs rakstīt 500 postus forumos dienā, tādēļ cenšos kaut ko savādāk darīt. :)

Nu ja tada programma man pasam reiz bija, bet ne tadiem merkiem.
Esi izvelejies ne to labako veidu, neraksti forumos uztaisi lapu. Tavs spams tapat nedos rezultatus, cilveki to ignore un pat paliek nikni. Turklat tas nu galigi nebus targeteti, tu jau nezini vai sanemejs ir ieinteresets vispar taja ko tu reklame.

Nu ok skatīšos, jo zināšanas par mājaslapām man vispār 0 :(

Esmu vācis e-pastus no lapām ar speciālām programmām, pāris minūšu laikā var da'but vairākus tūkstošus e-pastu, bet pēc tam tā salasītā liste vēl ir jāizčeko ar citu progu no nederīgajiem un nelietotajiem e-pastiem... un tālāk jau var sūtīt to spamu, bet tākā es tādas lietas neatbalstu tad arī neatklāšu ar ko es to darīju :)

kodeejslv teica:
Bet ka jus teicat, ja man piemeram ir uztaisita majaslapa. Un ja negribas postoties forumos, tad kurs ir vislabakais veids ka piesaistit to pirkt spejigo tautu. Tie buutu traffika exchange lapas ka piemeram trafficswarm ja?
Tas ir viens no variantiem!

Atpakaļ
Tops