IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles e-gold game

egritis

New member
Pievienojies
28. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Head - Tail e-gold game.. vai kaads nezin kur var dabuut bezmaksas skriptu priekss ssis speeles?
pagaidaam esmu atradis tikai par $, bet gan jau kaukur ir arii free! :D

Vot cilveks doma pareiza virziena, nevis lausies appist, bet pisis citus

aga, starp citu man ir hyip , varu tev aizsist pa 2$ ar visu uzstadshanu, naudu varesi atdot kad busi dabujis uz kjeshu kkko :)

ar egold speeli ir gruti ko normalu nopelniit un leenu taa lieta iet. daudz naaksies papuuleeties ar reklaamu lai buutu rezultaats. tomeer 99% izvelesies uzpeleet daudz interesantaako kazino vai ko lidzigu... Labaak tad uzraiz laid augshaa autosurf vai hyip, bet advertaisingam vajadzes kadi 500$ lai ieintereseetu investetajus uut, turklaat var iekulties nepatikshanaas ar attiecigajiem likumiem...

iesaku taisiit matrix saitu.

Veel joprojaam mekleeju to skriptu.. nu takss, vai tiessam neviens nezin kur var dabuut?
izmekleeju visu googli, tur tikai pa $$ :x

individual teica:
Bezmaksas laikam nav, letaka ko redzeju 1.03$ :lol:
Gandriz ka pa velti

kaada adrese? es redzeeju pa 1USD, bet apssaubaama lapa, un tikai peec 24h atsuuta tipa, domaaju ka vispaar neatsuuta

sandis teica:
ADMINS teica:
iesaku taisiit matrix saitu.

izklausas peec pashtaisiitas naudas kashanas sisteemas ;))) mjams... forshi;))) LR likumdoshana gan jau ka nebus prieciiga:)

domaaju ka zini kas ir matrix sheema... kur tu saskati kauko nelikumigu, turklaat vel ar Latvijas likumiem saistiitu?

Ne ir otradi, santimu nozagsi sedesi cietuma, zagsi miljonus - neviens neaiztiks. Ta tas Latvija iekartots.
Un ja grasaties dibinat pasi savas krapniecibas "iestades" turiet tas uz kadiem Arabijas, vai vels zin kur, serveriem. Tadas valstis kur pret kibernoziedzibu daudz neversas. LV viniem ir visas "iespejas" viena jauka diena pieklauvet pie tavam durvim un konfiscet serverus, lai izpetitu un tad tevi cietuma liktu.

individual teica:
Ne ir otradi, santimu nozagsi sedesi cietuma, zagsi miljonus - neviens neaiztiks. Ta tas Latvija iekartots.
Un ja grasaties dibinat pasi savas krapniecibas "iestades" turiet tas uz kadiem Arabijas, vai vels zin kur, serveriem. Tadas valstis kur pret kibernoziedzibu daudz neversas. LV viniem ir visas "iespejas" viena jauka diena pieklauvet pie tavam durvim un konfiscet serverus, lai izpetitu un tad tevi cietuma liktu.

aga, 1 dzheks pazistams uztaisija F1 ligu, pa maxu ar istam naudas balvam - balvas taa njemot smiekligas - 1. 25ls 2 15ls 3 10ls. Pec 2 nedeljam mentene klat, visi servaki nost un tag nez vai ir dabujis atpakalj vai nav :D

Loud labs raksts tava lapa par pelnisanu ;)
Patikami ka nav kartejas dirsanas ka atrausi miljonu, nac tik zem manis piramida.

heh, to es uzmetu uz dullo domaju mosh kads atradisies, es vinju gribeju izdzest, feini kad atgadinaji, thx :D

gribi pakast naudu? vai ari megjinasi martingalu?

Atpakaļ
Tops