IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate DVDNoma.lv

sandis

New member
Pievienojies
18. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Interesants projekts, maksaa pat liidz 3ls par piesaisiitshanu. Diemzheel, tikai par piesaistiishanu, butu jau jauki ja vismaz 0.5 - 2ls/meen maksaatu par katru menesi ko klients paliek :)

kads ir stradajis?

Pozitiivais, vinji samaksa nodokljus par jums:)

Par šito jau pirms kāda laika zināju, neliekas nekas saistošs un ne jau nu iepspēja pelnīt. Mūsdienās ir vieglāk dabut par velti i-netā filmu nekā maksāt par nomu naudu! :?

egritis teica:
Par šito jau pirms kāda laika zināju, neliekas nekas saistošs un ne jau nu iepspēja pelnīt. Mūsdienās ir vieglāk dabut par velti i-netā filmu nekā maksāt par nomu naudu! :?

tev jau pasham nav jamaskaa, tu piesaisti cilveekus un sanjem % no vinjiem - 1.5 - 3ls laikam par katru :)

nu kaa tu nesaproti - uz nomu iet opishi kuriem nav nets, visiem kam nav slinkums ieiet bithack.lv un novelk ko vajag vai vel labak ftp.trubaz.com kur nav ratio :D

loud teica:
nu kaa tu nesaproti - uz nomu iet opishi kuriem nav nets, visiem kam nav slinkums ieiet bithack.lv un novelk ko vajag vai vel labak ftp.trubaz.com kur nav ratio :D

tici vai nee, bet ne tikai opishi, tadu dvd nomu lieto normali cilveki, kuriem ir $ :)

loud teica:
loud, tu esi pokemons vai kā ? (tikai neapvainojies, bet vnk man tavs teikties laikas jocīgs) Pats jau laikam nekad neko neesi nomājis ne pircis savā mūžā. Es pazīstu pat cilvēkus kuri iet uz dvd nomām lai gan viņiem ir nets un velk filmas. Jo labās DVD nomās vismaz mēnesi ātrāk parādās labas filmas kuras pat labākajos trakeros nav vēl. :P

Nespried par pārējiem cilvēkiem pēc sevis :P

ak jaa, uz feina metru plata ekraana un ar riktiigu dolby skanju ir chum choinaak skatiities, nekaa uz datora :)

man kaiminjs nedeljaa 5 filmas peerk tiiri deelj taa vien :P

kads pokemons novelc un luri uz teljuku caur s-vhs izeju :) , uz nomu esmu gajis kadreiz ka vel nets nebij, man tur besi jo viss ir apbruzhats, un saskrapets, pa filmam nezinu trakeros, bet speles gan es varu dabut 2 dienas pirms izlikshanas veikalos... nu ja jau patik tad jau var iet un nomat, es jau tik taa... :)

aa un kaaa tad ar dvd-rw diskiem? rakstam un skatamies uz nebedu (protams vajag attiecigu aparaturu)

loud teica:
kads pokemons novelc un luri uz teljuku caur s-vhs izeju :) , uz nomu esmu gajis kadreiz ka vel nets nebij, man tur besi jo viss ir apbruzhats, un saskrapets, pa filmam nezinu trakeros, bet speles gan es varu dabut 2 dienas pirms izlikshanas veikalos... nu ja jau patik tad jau var iet un nomat, es jau tik taa... :)

aa un kaaa tad ar dvd-rw diskiem? rakstam un skatamies uz nebedu (protams vajag attiecigu aparaturu)

iesaku patuseet pie video nomas, redzesi kadi tur spechuki iet:)

un atceries - nav svariigi ko tu domaa... marketinga tas ir ljoti kljuudains skatpunkts - svariigi ir tas ko masas grib; dod vinjiem to un uzvariisi pikji;)

jaa, labs skats dzheks stav visu dienu pie nomas, aizruas uz sarkandaugavu vel :D

pieregjistreejos, taa kaa man nav pieredzes shajaa jomaa , es domaaju shii ir lieliska iespeeja patreneeties kaa affiliate, jo gribaas arii arzemju produktus iemaaciities tirgot, bet saakt bezjeedziigi (bez pieredzes) negribaas. Prieksh iesaaceejiem tieshi laikaa..... :) 8)

loud, ir arī pasaulē paldies dievam godīgi cilvēki, kas nezog.
ko tu te lielies, ka nevari atļauties legāli filmas pirkt?

m? gadu vecu postu izraki? :D . bet prieksh kam pirkt ja var dabut pa velti dooh. labak aiziet saldejumu nopirkt pa to naudu :D

nu mani sitais ieintereseetu ja tas buutu arzemju saits saku reklameet vienu dvd rent saitu caur linkshare. meerkauditorija amerikaani kuri rij popkornu un blendz bezjeedziigas filas un neizmanto torrentus vai dc. Tiiri liela taa merkauditorija sanaak un manksaa 9$ par free singup.
nu bet latvijaa tas nav bizness....

nu mani sitais ieintereseetu ja tas buutu arzemju saits saku reklameet vienu dvd rent saitu caur linkshare. meerkauditorija amerikaani kuri rij popkornu un blendz bezjeedziigas filas un neizmanto torrentus vai dc. Tiiri liela taa merkauditorija sanaak un manksaa 9$ par free singup.
nu bet latvijaa tas nav bizness....

sandis teica:
egritis teica:

tev jau pasham nav jamaskaa, tu piesaisti cilveekus un sanjem % no vinjiem - 1.5 - 3ls laikam par katru :)
Jā nebūtu slikti, ja katru mēnesi kādi % atkristu :D

Kā tur var pietreikties ?.
Vienkaarši registreeties vai ie speciaala vieta kur. ?

Atpakaļ
Tops