IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Doma uztaisīt nelielu projektu - HYIP Latvijā. Ko sakat?

golentimes

New member
Pievienojies
29. Septembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki!

Vel neesmu redzejis Latvija, ka butu uztaisits lidz sim kads HYIP vai kas tamlidzigs. Taa kaa hostingu un skriptu lietas man nav sveshas, vareetu pameeginaat uztaisiit saveejiem kaut ko.

Shajaa industrijaa esmu jau kops 2005. gada un daudz maz sajeedzu kaa tas viss straadaa. Saaksu ar to, ka neiet runa par paaris dienu SCAM un pazushanu ar visu naudu. Speeles noteikumi vareetu buut izdeviigi abaam puseem - gan tiem, kas investee, gan man kaa programmas uztureetaajam. Respektiivi, noteikumi, kas nosaka, kuraa briidii programma tiks aizveerta un atsaakta pa jaunam, jo visiem ir skaidrs, muuzigi shiis sheemas nevar straadaat.

Tad, piemeeram, variants.
Piedaavaats plaans 15% x 8 dienas = 120% no ieguldiitaa astonju dienu laikaa.
Minimaalais depoziits: $1
Maksimaalais depoziits: $50 dienaa (stabilitaatei shis skaitlis tiktu mainiits laikam ejot)
Maksaashana: ar e-gold

Viss notiek - cilvēki iegulda, es maksāju līdz brīdim kad IZMAKSAATAA NAUDAS SUMMA sasniedz 80% vai 90% no IEGULDIITAS NAUDAS SUMMAS. Ar taadu noteikumu principaa neviens netiek apkrāts.

Idejas daudzas un dažādas, bet ko sakat vispār?! ;)

Tas nozīmē, kas es tev iedodu 1$ un tu man atmaksāsi tiki 0.8-0.9$ ?
:)

Neesmu ar mieru.

Briksons teica:
Tas nozīmē, kas es tev iedodu 1$ un tu man atmaksāsi tiki 0.8-0.9$ ?
:)

Neesmu ar mieru.

Nu ne gluži. :D

Ok, tas ir tā:

1. diena: pieci cilvēki veic depozītus. Kopēja summa dienas beigās: $100.
2. diena: siem pieciem cilvekiem izmaksati pirmie maksajumi (15% no depozita, kurus vinji var pieprasit ka pagajusas 24h no depozita briza) - $15. Vel jauni 5 cilvēki, jauni depozīti. Dienai beidzoties: $150 depozītos, $15 izmaksāts. Tas ir 10% no kopējā ieguldītā. Tālāk
3. diena: tā pati ideja
4. diena: tā pati ideja
5. diena: tā pati ideja
6. diena: tā pati ideja
7. diena: tā pati ideja
8. diena: tā pati ideja
9. diena: pieci cilveki jau sajaa lakaa ieguvusi savus 120%, kur reāli piektdaļa no sākum depozīta ir peļņa. Uz doto brīdi (piemērs) depozītos $300, izmaksāts: $150. Tas ir 50%. Spēle turpinās.
10. tas pats, kas 9. dienaa - tie, kam 8 dienas pēc depozīta pagājušas ir jau saņēmuši savus procentus. Atkal jauni memberi, jauni depozīti. Pieņemsim, ka Depozītos jau $350, izmaksāts $200. Tas jau ir 75%.

IDEJA tāda, ka katru dienu tiek veikti maksājumi, tiek saņemti jauni depizīti sistēmā.

Taču, ja pienāk tādas dienas, kad vairs NAV jaunu depoziitu un tiek maksaats regulaari. Var tikt sasniegta shii attieciiba, kad kopeejais izmaksaatais iveido 80% vai 90% no kopeejaa, kas ieguldiits.

Piemēram statistika:
Total DEPOSITED: $1000
Total Withdrawed: $900

Programma tiek slēgta tajā brīdī. Vinnētāji viennoziimigi ir tie, kas jau no pirmajaam dienaam ir ieksaa shajaa sisteemaa. Liidz ar to jau 10. dienaa vinji var ieguldiit savu tiiro pelnju, vai neieguldiit vispaar.

Cerams, ka domu sapratāt! :)

Netbalstu tādu apkāšanu.
Ja strādā tad strādā nopietni un nopietni reklamē , lai nebeidzas ieguldītāji, nevis palaiž savā vaļā un tad vienu brīdi klapē ciet

Tā nav apkāšana. Skaidri un gaiši ir norādīti "spēles noteikumi". Un runājot par reklāmu - domāju, ka paši memberi varētu pastāstīt tālāk saviem draugiem utt. Tādā veidā viņi varētu būt ieinteresēti saņemt referāļu komisijas, piemēram 5% no katra depozīta, kas ir viņa "downline".

Un galu galā to saitu (darbību, reputāciju) veidotu netikai es, kā programmas admins, bet visi, kas iesaistīti. Tādā veidā padarot to pēc iespējas izdevīgāku un labāku mums visiem. Skan jau jauki, bet vai tas izdosies - jūsu domas vajadzīgas! :)

shaa vai taa taa buus apkaashana liidzko aizveersi ciet!Labaak samazini nedaudz prochus un to summu kuru iegulda cilveeki liec forexaa un nopelniisi gan ko atdot un prieksh sevis arii!Un galvenais ka neaizveersies sisteema un nebuus apkaashana!Tikai var buut miinuss taads ka neko nesaproti no forexa!Tad gan labaak nemaz nesaac

Taadas HYIP games jau tika praktizeetas internetaa, nav jau nekaada jaunaa super ideja... Paarsvaraa taadas speeles jaunajaa lapaa aiziet apmeeram 3 apljus (videeji) un tad ar katru naakamo apli saak zaudeet memberus (ne tikai jaunos, bet arii visus vecos).

Pskaidroshu kaapeec taa notiek:
cilveeki kas jau ir otrajaa raundaa, iegulda tikai pashaa saakumaa (pirmajaa atveershanas dienaa, veelaak vairs nee). bet naakamajos raundos taa cilveeku (memberu) grupa kljuust patstaaviiga, tas ir nemainaas... rezultaataa visi iegulda pirmajaa dienaa, un skaitot peec laika kursh aatraak, tas arii ir uzvareetaajs, un ljoti daudzus tas nemaz neapmierina, ka kaads izraadiijaas gudraaks par vinju.

taapeec labaak izdomaa ko jaunu un interesantaaku, vai arii reaalaaku, nevis piedaavaa ko taadu.
ja jau gribi organizeet taadu projektu tad jau labaak taisi parastu HYIP nevis speeli, taadaa veidaa piekriteeju buus daudz vairaak, ja labi izteereesi uz reklaamu ;)

veiksmi biznesaa

prestons, forex ir sarežģīta vide un tajā neorientējos. Ja arī mēģinātu, sākumā būtu tikai zaudējumi, nevis peļņa, jo lielākā daļa iesācēju šajā lauciņā sākumā zaudē, manuprāt. Runājot par ilgtermiņ programmu - nav jau slikta doma, tikai ļoti lieli līdzekļi nepieciešami reklāmai un tad atduros pret to - ko par to teiks saita autori, kuri pārdo reklāmas laukus - nenoliedzami visiem ir skaidrs, ka programma ir balstīta uz piramīdas principa un tas nav legāli. Vismaz ES robežās.

latvijas tirgus ir DAUDZ, DAUDZ, DAUDZ pa mazu un LV nav nopietni resursi kur taadu prograamu reklameet.
Ja domaa iztikt ar sho forumu ... ok, pirmajaas dienaas visi interesenti sainvestees... a kas investees veelaak?

Neplānoju investēt lielu naudu reklāmā - reklāma varētu būt tāda, ka paši memberi informētu pārējos tālāk! Tas varētu būt efektīvi, jo, piemēram, tiktu piedāvātas ref. komisijas.

Tik jaizlemj vai tā būtu kā "spēle" ar noteikumiem, vai tiešām kā nopietnāks jau un turēt sistēmu, kamēr vel var un neiet mīnusos.

Ko Jūs sakat!?

met sho ideju pie malas un labaak kersies pie kautkaa nopietnaaka...

viss ko tu staasti jau ir sen iziets etaps... uz ref komisijas vien visi neies, nepiecieshama plasha reklaamas kampanja un anoniimais gan serveris gan domeens, ja veelaak negribi kaut vai mazaakaas probleemas vai draudus

Nu hostings jau būtu anonīms (kaut kur offshore), vienīgais tas domeins, kas tiktu iegādāts Latvijā. No tā baidos. :D

Atpakaļ
Tops