IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

DingoBux

Nopirku priority payment opciju un saņēmu kārtējo izmaksu 2 dienu laikā:

uztrāpījos uz izmaksas minūti un saņēmu savus $. biju jau norakstījis sito zaudējumos,bet labi ka tā.

projekts lielos tempos iet uz grunti (manis dēļ :D :D ) čaļi,neiesiet pilnigi idioti un neinvestējiet vairak ne centa.[/code]

Man šodien ir 15 diena kopš pieprasīju izmaksu - rīt pateikšu dabūju vai nē.

Ar adminu tāpat jau sarakstos gandrīz katru dienu, bet par citu jautājumu :)

Tu kļudijies kā vienmēr :D :D

Tikko saņēmu savu izmaksu un pieprasīju jau nākošo:

Payment Details

Date: January, 16 2009 1:34:39 PM
Amount Sent: $15.00 USD
Sender Name: GPTNetworks
Sender Email: awesomeking2005@yahoo.com
Reference Number: xxxxxxxx

es,kā vienmēr,nekļūdījos :D :D :D
un tikai viena iemesla pēc,jo šajā "forumā" nenotiek pilnīgi nekas,izņemot Guntara mega reklamēšanās,kas ,bieži vien,ir pilnīgi neobjektīva konkrētā laika brīdī.

Nu es vismaz neesmu slinks un iepostēju te savas izmaksas, bet citi tikai iespamo savu reflinku un pazūd uz visiem laikiem.

Ko tu uzskati par neobjektīvu info? To ka man maksā un tev nē?
Bet tā ir objektīva info no manas puses, jo man MAKSĀ !!!!

Un tas ka daudziem nemaksā ir viņu pašu vaina vismaz kaut kādā mērā, jo ja cilvēks to vien zina kā pelt kādu saitu nevis kaut ko ieguldīt arī no savas puses, tad es uzskatu ka admins rīkojas pareizi un šos lietotājus dzēš vai arī tiem nemaksā.

Pacietībai kaut drusku ir jābūt ! neviens tev neliek te investētm ja tev tas neliekas pareizi, bet tad vismaz nebļauj pa visiem forumiem ka nemaksā, jo tas vēl ātrāk var nolaist šo projektu uz grunti.
Ja to saprastu visi lietotāji, tad domāju, ka šādi saiti dzīvotu vēl ilgu un arī ilgāk maksātu.

ko nozīmē "neesmu slinks" ? ja tu nebūtu slinks,tad ierakstītu kas ar saitēm notiek konktrētā brīdī,nevis "mērītos ar krāniņu".konkrēti par šo lapu-neesmu redzējis tavu čaklumu,kur b ūtu teikts,ka lai tiktu pie izmaksas ir jāņem upgrade. otrs variants-bija cerēt uz laimīgu sagadīšanos. man tas izdevās,bet vai tas ir objektīvi ,ja tiek rakstīts "instant izmaksa"?
ko tu varti muldēt par bļaušanu? ja tu tagad te klāstīsi savus spriedelējumus par to,ka šī lapa un admins ir uzticams,tad ir tikai 2 iespējas-vai nu tev ir personīga ieinteresētībā un saņem kādu % par piesaisītiem "lohiem",vai arī esi ,atvainojos par izteicienu,pilnīgi stulbs.
vai pats esi īrējis refus,vai tikai izmanto pirktos klikšķīnātājus? ja esi,tad uzrakstītu,ka ar refiem notiek normālā šmaukšanās,jo labākajā gadījumā tev čaļi atsitīs pusi no investētā. tas nav tikai mans spriedelējums,bet objektīvā infa,kas tiek balstīta uz citu lietotāju statistiku. tev nez kapēc liekās,ka tevi(lielo puiku)kāds nepamatoti apvaino vai kādam kas skauž,tā arī ir tava,lielā lauksaimniecības speciālista,kļūda. es netaisos diskutēt,bet cenšos būt objektīvs. ok ja manu postu dēl bankrotē lapa,tad lai tā būtu,bet cenšos pasargāt latvju bāleliņus no uzmetiena,kas ,ŠAJĀ GADĪJUMĀ,ir acīmredzams. amen

Ko tu bļauj ! :)
neviens ne tevi ne kādu citu nespiež nekur reģistrēties - brīva izvēle.

Par refiem neviens nav prasijis, tāpēc arī nerakstu.

varu pateikt tikai to ko pats daru un nevis kā citiem iet :)
Izmaksas esmu iepostējis - man maksā tātad. Tāpat ierakstiju, ka esmu premium lietotājs un esmu nopircis priority payment opciju - tātad esmu arī ieguldijis.
Un esmu to visu arī atpelnijis.

Pārējais ir lasītāju ziņa - ieguldīt vai nē. Un es nekur neesmu teicis un musinājis kādu te ieguldīt. un pašlaik arī neiesaku.

Briksons teica:
Par refiem neviens nav prasijis, tāpēc arī nerakstu.
izmaksas arī tev neviens neprasa likt :D :D :D tad kapēc tu to dari?
tapēc arī saku,ka šim "forumam"nav nekādas jēgas,jo reflinkus var atrast dajebkur. kvalitātāte ir nevis postu skaits,bet informācijas aktualitate. šeit tā līdzinās 0. aizmirsi vēl piebilst,ka neviens jau nespiež neko lasīt,veļ vairak ko rakstīt :)
Briksons teica:
Un es nekur neesmu teicis un musinājis kādu te ieguldīt. un pašlaik arī neiesaku
tad jau tu arī tiec pieskaitīts "bļāvējiem,kuru dēļ bankrotē lapas" :D :D :D
p.s. ja tu pats saprastu,kas ir kvalitāte un attiecīgi,kā admins,to censtos darīt,tad tava "neslinkošana" atmaksātos daudzkārt. bet,laikam,tu līdz tam vēl neesi aizdomājies. un atceries,ka kritika(pamatota) ir procesa virzītājspēks :D

!!!! Svarīga informācija !!!

Free lietotājiem tagad katru dienu obligāti jāielogojas un jāapskatās vismaz 1 links, savādāk kontā sakrātā nauda tiks dzēsta uz 0 un būs jāsāk viss no sākuma.

Otra iespēja ir nopirkt apgreidu !

Vels . es tikai tagad pamanīju ... es jau brīnijos, kur mani 6$ pazudušu :)

Atpakaļ
Tops