ko nozīmē "neesmu slinks" ? ja tu nebūtu slinks,tad ierakstītu kas ar saitēm notiek konktrētā brīdī,nevis "mērītos ar krāniņu".konkrēti par šo lapu-neesmu redzējis tavu čaklumu,kur b ūtu teikts,ka lai tiktu pie izmaksas ir jāņem upgrade. otrs variants-bija cerēt uz laimīgu sagadīšanos. man tas izdevās,bet vai tas ir objektīvi ,ja tiek rakstīts "instant izmaksa"?
ko tu varti muldēt par bļaušanu? ja tu tagad te klāstīsi savus spriedelējumus par to,ka šī lapa un admins ir uzticams,tad ir tikai 2 iespējas-vai nu tev ir personīga ieinteresētībā un saņem kādu % par piesaisītiem "lohiem",vai arī esi ,atvainojos par izteicienu,pilnīgi stulbs.
vai pats esi īrējis refus,vai tikai izmanto pirktos klikšķīnātājus? ja esi,tad uzrakstītu,ka ar refiem notiek normālā šmaukšanās,jo labākajā gadījumā tev čaļi atsitīs pusi no investētā. tas nav tikai mans spriedelējums,bet objektīvā infa,kas tiek balstīta uz citu lietotāju statistiku. tev nez kapēc liekās,ka tevi(lielo puiku)kāds nepamatoti apvaino vai kādam kas skauž,tā arī ir tava,lielā lauksaimniecības speciālista,kļūda. es netaisos diskutēt,bet cenšos būt objektīvs. ok ja manu postu dēl bankrotē lapa,tad lai tā būtu,bet cenšos pasargāt latvju bāleliņus no uzmetiena,kas ,ŠAJĀ GADĪJUMĀ,ir acīmredzams. amen