IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

DingoBux

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://www.dingobux.com/?r=briksons

1 cents par kliku
1 cents par refa kliku
Izmaksa instant no 5$ uz alertpay

Reģistrējamies te >> http://www.dingobux.com/?r=briksons

Nez cik ilgi saite turees :)
Buutu jau lab ja ilgi jo labas cenas par ref clickiem
brikson
Cik tu pelni no PTC saitēm meenesii?

Nu es jau apmēram zinu, kas ir saita admins, tāpēc var teikt ka šis turēsies ilgi !!!

dingobux admins ir viens no gptzone adminiem kam pieder splurgebux earn3.com extra10.com
kazarianptc.com un citas saites !
Es īpaši uz 300$ investīcijām neizietu uz saiti !

Nopirku te apgreidu un vakar vakarā jau saņēmu otro instant izmaksu !!

Labs :)

Nu tā pa vidam.
Es jau pērku maksas signupus citos saitos un tie tik izkliko obligāto skaitu kliku un vairs nekliko.

es te noīreju refus pirms kāda laika. pilnīgi pakaļā :( ja pusi atsitīs atpakaļ,būs ok
edit: kārtējo reizi esmu naudu iztērējis pilnīgi nelaikā :evil: domāju,ka nevienam nav noslēpums par izsutīto meilu un pie visa tā nevaru ielogoties. 8$ atkal izmesti ārā

Hello Dingobux members,
Unfortunately while being on my 12 day vacation I have noticed alot of issues with payouts, orders not going through and several other issues. One of our admins came up missing and I have no idea where he has gone. Mark and I have tried to get in contact with him he won't respond. I have decided to pull off my payment information off of dingobux.com until the orders go through on their own automatically like their suppose to. I believe the problem lays within alertpay, they seem to keep changing things in their forms and it causes us to keep updating our scripts. It's beginning to get annoying. But I am not fully sure if that is the case right now. All orders that have not gone through I will see if I can resolve those orders as soon as I return home later today. I apologize for the inconvenience this may have caused everyone and hope to have it resolved soon.

-Mike

Atpakaļ
Tops