IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

DealExtreme

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Vai kāds no šī DealExtreme ir sūtijis mobīlos telefonus??

Skatos ka ārzemnieki raksta atsauksmēs ka jāmaksā kaut kāds nodoklis ap 100$
Kā ir pie mums - arī jāmaksā?

Atkarībā kā "sarunāsi", muita var parpasīt nodokli ne pajokam. Bet ar sūtītāju vari sarunāt lai jamais sūt trubu kā "dāvanu" vai kā citādi, tad manliekas, ka nodkoļi nebija tik lieli.

A kā viņi zin kas tur iekšā???

Cik sūtiju visas citas pakas no turienes atnāca bez jebkādām maksāšanām, bet tur bija mp3 un vēl daži loriņi.

nu ja tajā galā normāls džeks un sūta kā privātpersona tad viss ok, bet ja tā vērtība norādīta vairāk par 100$ tad pastāv ļoti liela iespēja ka nodokļi būs jāmaksā.Turklāt muitniekiem ir tiesības atvērt vaļā jebkuru paku. Esmu padsmitiem paakas sūtijis no ASV un ķinas un 2 reiz tik nodokļus maksāju, tagad mēnesī nāk no ķinas pakas 8kg, viss kārtībā bez nodokļiem, ķinieši uzraksta ka vērtība 70$, No comercial value>samples only un tā tik ar turpiunāšu čakarēt šo valsti :D
Muitā neapliek ar ievedmuitu tās preces kuras neražo LV, tikai PVN, bet Mob tak vēl neražo LV :D

Doma ir pasūtīt telefonu no Dealextreme. Kādas problēmas mani sagaidīs to pasūtot, jo doma ir par 150$ pasūtīt. Man kādi nodokļi arī jāmaksā? Cik skatos tad viņi bez maksas piedāvā sūtīt ar EMS parastā pasta vietā. Bet Latvija nav tajā sarakstā uz ko sūta caur EMS. Nevaru atrast viņu kontaktus arī! Negribu iegrābties. Kāds nav pasūtījis telefonu no Dealextreme, ja nu tad pastāstiet kā viss norisinājās.

Bez maksas suta pa parasto pastu - 3 pakas jau esmu saņēmis un mani draugi arī.

nu parastās es esmu vairķas saņēmis , bet kā būs ar telefonu. tu trīs telefonus jau esi pasūtījis?

DX lielaakaa dalja ir VILTOTI produkti

nekaada produktu atbalsts no razhotaaja / atjauninaajumu vai kljuudu noveershanas

neieteiktu mobiilo tur pasuutiit....

vai tieshaam 2. GADU GARANTIJA ko musu veikaliem Eiropas Savieniiba ir uzspiedusi jums neliekas neko verta?

snesDS teica:
vai tieshaam 2. GADU GARANTIJA ko musu veikaliem Eiropas Savieniiba ir uzspiedusi jums neliekas neko verta?

Nu neliekas gan neko vērta, jo to garantiju parasti var iebāzt vienā vietā ja kauit kas notiek. Ej nu pierādi, ka tavam mobīlajam ir sūdīga zona - tad kad viņu aizved uz pilsētu uz ekspertīzi tur zona ir super, bet mājās nav.
Bija jau šitāds gadījums un arī Paterētāju tiesību aizstāvji neko nevar izdarīt. Parasti jau tu 70Ls vērtam mobīlajam netaisīsi tak ekspertīzi par 100Ls vai ne??? It sevišķi ja nezini vai ko pierādīsi vai nē.

Sanemu savu pirmo paku no si! Viss ok!
Pasutiju memory stick duo 2gb pa 13$ musu nauda 5Ls ar kapeikam, bet latvija vina maksa 29Ls un ir pilnigi tada pati varat redzt seit. Normalas cenas latvija es teiksu.

simonr teica:
Sanemu savu pirmo paku no si! Viss ok!
Pasutiju memory stick duo 2gb pa 13$ musu nauda 5Ls ar kapeikam, bet latvija vina maksa 29Ls un ir pilnigi tada pati varat redzt seit. Normalas cenas latvija es teiksu.

Kā bij ar piegādi, maksāji! Caur ko naudu skaitiji?!

Ar piegadi viss ok, kadaas 2 nedelaas atnaca un piegade par brivu. Un maksaju caur paypal ko biju nopelnijis. Es teiksu LV cenas suck par so produkstu 5x dargaks neka tas ir verts :D

vectēvs teica:
nu ja tajā galā normāls džeks un sūta kā privātpersona tad viss ok, bet ja tā vērtība norādīta vairāk par 100$ tad pastāv ļoti liela iespēja ka nodokļi būs jāmaksā.Turklāt muitniekiem ir tiesības atvērt vaļā jebkuru paku. Esmu padsmitiem paakas sūtijis no ASV un ķinas un 2 reiz tik nodokļus maksāju, tagad mēnesī nāk no ķinas pakas 8kg, viss kārtībā bez nodokļiem, ķinieši uzraksta ka vērtība 70$, No comercial value>samples only un tā tik ar turpiunāšu čakarēt šo valsti :D
Muitā neapliek ar ievedmuitu tās preces kuras neražo LV, tikai PVN, bet Mob tak vēl neražo LV :D

Tad jau sanāk ka klēpjdatorus neapliek ar ievedmuitu? Jo Latvijā tak ražo Gauju :D
Štukoju vai nepasūtīt Acer Extensa par 549$ Nebūs tad ievedmuitas?

Briksons teica:
Vai kāds no šī DealExtreme ir sūtijis mobīlos telefonus??

Skatos ka ārzemnieki raksta atsauksmēs ka jāmaksā kaut kāds nodoklis ap 100$
Kā ir pie mums - arī jāmaksā?
Diemžēl ar lielu nožēlu jāatzīst ka šis DealExtremevairs nav starp dzīvajiem,respektīvi saits slēgts,nēksistē. :roll:

Ar kuru galu tu skaties , ka tev neeksistē?

Viss iet un notiek !! :)

esmu seit vairakas reizes pasutijis un viss ir veiksmigiatnacis. Ari mobilo pasutiju, nekas papildus nebija jamaksa.

skatos ka veci komentāri, bet vai tagad vēl kāds no turienes sūta kko? tur viss ok?

Atpakaļ
Tops