IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Darba piedāvājums!

voz

New member
Pievienojies
21. Janvāris 2011
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Nezinaju kura sadala rakstit, tad rakstu seit. Piedavaju piepelnities/pelnit
Nav nekadi MLM vai citas mulkibas, bet darbs ir saistits ar produkta izplatisanu. Produkts ir pieprasits Latvija, Anglija un citas valstis. Produkts ir elektroniska formata.
Piedavaju nopietni piepelnities/pelnit. Vecuma ierobezojumu nav, ir minimalais pardosanas apjoms, kas ir 2 vienibas nedela.
No jums nekas cits netiek prasits, ka pastavigs interneta pieslegums lai varam kontakteties un minimums 2 pardotas vienibas nedela.
Isuma princips ir tads, ka jus palidzat man darba, man ir lieli apjomi sim produktam kas japardot, gribu sev nedaudz vairak briva laika, tapec mekleju paligus kas ir gatavi sadarboties. Produkts ir unikals tapec publiski neko par to nerakstisu vairak.
Visi interesenti varat sutit savu epastu un nedaudz info par sevi uz PM un nosutisu siku informaciju par piedavato darbu.
Ja nebaidaties kontakteties ar cilvekiem kas mil celot un varbut pat ir apkart tadi cilveki, tad tas noteikti ir jums un pelnit jus varesiet loti labi. Noteikti starp jusu draugiem/radiem ir cilveki kuriem sis produkts bus vajadzigs. Sobrid ir vajadzigi 4-5 paligi.

Labdien! Es labraat sadarbotos. aigars.laudups@inbox.lv

Atpakaļ
Tops