IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

DaisyMails

Biju redzējusi šo saitu jau agrāk, admins arī daudzmaz zināms... Nu labi - iereģistrējos tikko ar tevi kā Upline. Lai mums veicas ;)

Hmmmm.... nevareetu teikt, ka daudz nopelnu.... tas vairaak taa sirdij ne maciņam, taa teikt - hobijs ;)

varbuut :D Bet es iisti nezinu, ko vareetu dariit netaa, iznjemot PTR... Mazliet nodarbojos ar dizainiem, bet ne taadaa liimenii lai ar to pelniitu. Autosurfi un HYIPs - tie man nemaz nepatiik, diezgan daudz naudiņas esmu tur jau zaudeejusi. Nopelniijusi arii, bet zaudeejusi tomeer vairaak... MLM... - nu tas man nemaz neiet... :(

Niggy teica:
varbuut :D Bet es iisti nezinu, ko vareetu dariit netaa, iznjemot PTR... Mazliet nodarbojos ar dizainiem, bet ne taadaa liimenii lai ar to pelniitu. Autosurfi un HYIPs - tie man nemaz nepatiik, diezgan daudz naudiņas esmu tur jau zaudeejusi. Nopelniijusi arii, bet zaudeejusi tomeer vairaak... MLM... - nu tas man nemaz neiet... :(

varbut laisk ir uztaisiit reaalu lapu, teiksim - ja esi meitene, taisi lapas par novaajeshanas produktiem, skaistumkopshanas lidzekljiem utml. un reaalas shances reaalu pikji iedabuut :) surfy, hipiji utml 'maaksliigie' veidojumi bez reaalas vertiibas nekad ilgterminjaa neko labu nedos.. MLM ir atkal jabut sirdslietai uzbaazties.. visvienkarshaak ir CPA vai cita veida affiliate saistiibas :) tu sanjem pikji par padariito darbu...

uztaisiji solidu lapu, dabuji 300 apmekleetaajus dienaa, viens nopirka produktu par 300$ un tev tiek 120$, nu re.. 120$ rokaa...

Ne visai labi jaunumi no pirmavotiem, respektīvi DaisyMails admina. Viņam tā kā neesot laika īpši, ko veltīt saitam utt., liekas, ka viņš saitu drīzumā pārdos (ja atradīs pircēju, lol). Kā members varu teikt - reāli neaktīvs saits 2 vēstules 2-3 dienās, kaut ko nopelnīt - praktiski nereāli. Rakstos laukā =))

Atpakaļ
Tops