IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

cPanelis neiet

Arhitekts

New member
Pievienojies
8. Marts 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki visiem !
Redziet kā jau es teicu esmu iegādājies hostingu pie hostgator. Tur man ir iespējams lietot cPaneli, bet es to nevaru izdarīt :(
Tātad- esmu dabuuji domeinu pie godady.. panjeemu hostinga plaanu baby pie hostgatora. Tad veicu to DNS apmainju vai kaa to sauc. Tad sanjeemu visu info no hostgatora pa epastu. Es savaa firefoxaa ievadu savu domeinu un atveras geting started lapa. Kad uzspiezu uz cPanel man nekas neatveras. - raadas ka kljuuda. Es aizsuutu citam cilveekam savu domeinu un saku lai panjem to cPaneli ja var, un vinjsh to arii izdara , vinjam aiziet cPanelis bet man nee.
Es to izskaidroju tā ka mans koju nets ir vainiigs, jo kaiminjam arii nevar panjemt cPaneli . Tas ir briesmiigi jo es tiešām šo toolu gribeeju :(
Ko juus sakaat par FTP ? vai taa buutu laba alternatiiva ?
Būšu ļoti pateicīgs ja palīdzēsiet man :)

FTP būs tikai failu augšuplādei/lejuplādei/CHMOD
datubāzes, domēni viss ir ieks cpanel

Bez C panella neiztikt. Meeggini ieiet caur exploreri nevis caur firefox, moska tur taa vaina?

neiet vienalga :(
bet cPaneli straadaajot vajag katru dienu ? :( nu es nedeeljas nogalees varu vinju izmantot maajaas.. , bet nu sheit kojaas nekaadi :( deaam :( ...
jaameklee dziivokli un jaasleedz normaalu netu.. :D jaabeidz dziivot kaa ruksim aizgaldaa. :D

Ja straadaasi tikai ar satura papildinaassanu, tad ar cpaneli var iztikt tikai nedeellas nogalees :) saturu vareesi atjaunot caur ftp ja tev buus parastaa html lapa, vai caur cms ja buus krutaaka lapa!

Es tagad esu maajaas un seit man iet cpanelis :) es tagad studeeju vinju!
es gribeeju paprasiit vaies nevaru iztikt ar FTP un veel GoogleAnalitic? ko es varu taadu dariit cpnalii ko nevaru tajos aboss kopaa ? :)

CPanel ir būtībā tava pults. Ar to tu vari operēt kā tu vēlies. Pievienot domainus, izdzēst un daudz ko vēl citu. Ja gribi tikai pašu lapu modificēt, un saturu, tad jau ar FTP iztiksi.

Lai izsekotu savus apmeklētājus, es izmantoju statcounter, www.statcounter.com, manā skatijumā ļoti laba, un dara savu darbu veiksmīgi. Google Analytics man nepatīk, jo cik esmu skatijies, tad Google nedaudz neprecīzus status rāda. Es esmu izmēģinājis ap ~10 stat trackeriem, un google analythics vis neprecīzāk rādija. Un vēl google jau tā gandrīz visu zina par tavu biznesu/mājaslapu, taka vismaz neļaušu viņiem lūrēt manus apmeklētājus.

Jaa es vienkārši tikai to googleanalytic zinaaju.. bte nu es papeetiishu arii tavu piedaavaato . ;) paldies.
bet pievienot subdomeinus un visu pareejo jau es varu vien reiz nedeeljaa .. nu nau jau tik biezi tas nepiecieshams. Vai jaunu domeinu ielaist.
Pagaidaam man liekas ka ar FTP iztikshu.. tikaies ceru ka tas man ies. , jo manupraat cpanelis neiet jo man nets cakareejas- nu kojaas man tas nets taads unikaals- itkaa aatrs, bet kachaat kaut ko neiespeejami. Un shito cpaneli vispaar neieladee. :D iespeejams tas ruuteris kas priekshaa vainiigs - nezinu. :(
bet nu vispaar paldies- paskatiishos to statcounteru :)

Atpakaļ
Tops