nside teica:
Trenz, google jau sen pec popularitates principa izvirza majas lapu visaugstak pec attieciga keyworda.
Tu nesaprati manu domu.
Prtoams, ka high targetēti keywordi būs augstāk, bet pēc jaunajiem algortimiem, daudz ko noteiks kādā veidā cilvēki nonāk uz tavas lapas, un kā viņi uzvedas. Tur ir tādi milijardi ieguldīti lai šitādus algoritmus izgudrot, ka bail iedomāties.
Nside, lai manu domu saprastu - tagad es varu atrast kādu long-tail-keywordu kādā mazākā nišā, un es varu saderēt ar labu SEO es varētu mierīgi savu rakstu iekš Ezine Articles 10 dienu laikā dabūt 1. vietā googlē. Bet pēc jaunajiem algoritmiem, tas būs daudz gūtāk izdarāms, jo google vienalga liks lapas 1. vietā, kuras viņai labāj patīk - respektīvi ja cilvēki apmeklēs kautkādu lapu, kas ir manā nišā biežāk nekā manu rakstu kuru es iesūtiju Ezine Articles, tad pēc laika tā lapa būs augstāk par manu rakstu, ja pat SEO tai lapai ir dahrena sūdīgāks nekā manam rakstam, vienagla pēc laika tā lapa būs augstāk nekā mans uber-krutais SEO raksts, jo lapai vienk. ir vairāk apmeklētāji.
Precīzi tos algortmus neviens nespēj izkost, t.i. gluži neiespējami, jo bļa lai tur tos algortmus izkostu tur ir vajadzīgs augstākais grāds augstākajā matemātikā + hvz vēl kas tev ir jābūt lai izkostu tos principus. Mēs - mirstīgie, tikai varam aptuveni minēt, kas un kā.
Lai nu kā, ja tagad, pirms gada, vai diviem ar labu SEO varēja izdarīt brīnumus, tad tagad būs daudz grūtāk tos pašus brīnumus iztaisīt.
Viela pārdomam - Google uztaisīja savu browseri - Google Chrome. Cilvēki, kas zin pēc kāda principa strādā Google, saprata uztreiz, ka ar to prodženi Google veiks tikai sīkāku interneta lietotāju izpēti, lai attiecīgi arī varētu savu meklētāj dzini uzlabot. Bet vis vairāk kas mani baida, ir tas, ka Google arī sponsorē Mozzila FireFox, tas liek man aizdomāties, ka iespējams tagad un šeit googles vecīši skatās ik manu soli, kuru es veicu internetā, mhhh... bail pat iedomāties.