- Pievienojies
- 18. Oktobris 2017
- Ziņas
- 129
- Reakciju rezultāts
- 7
man nesen atsūtīja jautājumu: Helmut, vai tu vēl maino Zcash? Ja jā, cik pašlaik maino tavi Z9Mini?
uz to mirkli precīzu atbildi iedot nevarēju, šeit tā ir:
// Iesākumam: Man maino 2 Z9mini maineri.
// Vieta: mans birojs
// Pool: Antpool
// Elektrības cena: iekļauta biroja īrē
// Sestdienās un svētdienās abi Z9mini strādā 24/7 - darba dienās lielākoties ir izslēgti (izslēgti darba dienās apmēram no 10:00-16:00 un 20:00-22:00 tiešraižu laikā) - vienmēr ieslēdzu, kad izeju no biroja uz ilgāku laiku. Iemesls - ventilatoru troksnis ir virs pieņemamās normas (kaut arī šie ir vieni no visklusākajiem asic maineriem)
Ok, ieeju Antpool dashboard:
--
Abu Z9mini maineru hashrate grafiks (sakārtots pēc "One Day" - defaultie iestatījumi ir "One Hour"):
--
Ejam tālāk uz pašu galveno, kas interesēja jautātājam = Earning History:
Pirms skaties >> ATCERIES! Šī statistika rāda 2 asic maineru kopējā darba rezultātu.
--
Kopā abi maineri atnesuši 5.72 ZEC un dienā vidēji nopelna 0.024 ZEC = uz šo dienu apmēram $1.65
uz to mirkli precīzu atbildi iedot nevarēju, šeit tā ir:
// Iesākumam: Man maino 2 Z9mini maineri.
// Vieta: mans birojs
// Pool: Antpool
// Elektrības cena: iekļauta biroja īrē
// Sestdienās un svētdienās abi Z9mini strādā 24/7 - darba dienās lielākoties ir izslēgti (izslēgti darba dienās apmēram no 10:00-16:00 un 20:00-22:00 tiešraižu laikā) - vienmēr ieslēdzu, kad izeju no biroja uz ilgāku laiku. Iemesls - ventilatoru troksnis ir virs pieņemamās normas (kaut arī šie ir vieni no visklusākajiem asic maineriem)
Ok, ieeju Antpool dashboard:
--
Abu Z9mini maineru hashrate grafiks (sakārtots pēc "One Day" - defaultie iestatījumi ir "One Hour"):
--
Ejam tālāk uz pašu galveno, kas interesēja jautātājam = Earning History:
Pirms skaties >> ATCERIES! Šī statistika rāda 2 asic maineru kopējā darba rezultātu.
--
Kopā abi maineri atnesuši 5.72 ZEC un dienā vidēji nopelna 0.024 ZEC = uz šo dienu apmēram $1.65