IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Cik uz doto mirkli maino Z9Mini

HelmutsHelmuts is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
IBF.lv
Pievienojies
18. Oktobris 2017
Ziņas
129
Reakciju rezultāts
7
man nesen atsūtīja jautājumu: Helmut, vai tu vēl maino Zcash? Ja jā, cik pašlaik maino tavi Z9Mini?

uz to mirkli precīzu atbildi iedot nevarēju, šeit tā ir:

// Iesākumam: Man maino 2 Z9mini maineri.

// Vieta: mans birojs

// Pool: Antpool

// Elektrības cena: iekļauta biroja īrē

// Sestdienās un svētdienās abi Z9mini strādā 24/7 - darba dienās lielākoties ir izslēgti (izslēgti darba dienās apmēram no 10:00-16:00 un 20:00-22:00 tiešraižu laikā) - vienmēr ieslēdzu, kad izeju no biroja uz ilgāku laiku. Iemesls - ventilatoru troksnis ir virs pieņemamās normas (kaut arī šie ir vieni no visklusākajiem asic maineriem)

Ok, ieeju Antpool dashboard:

antpool dashboard

--

Abu Z9mini maineru hashrate grafiks (sakārtots pēc "One Day" - defaultie iestatījumi ir "One Hour"):

Abu Z9mini maineru hashrate grafiks

--

Ejam tālāk uz pašu galveno, kas interesēja jautātājam = Earning History:

Pirms skaties >> ATCERIES! Šī statistika rāda 2 asic maineru kopējā darba rezultātu.

manu abu Z9mini Earning History

--

Kopā abi maineri atnesuši 5.72 ZEC un dienā vidēji nopelna 0.024 ZEC = uz šo dienu apmēram $1.65

0.24 ZEC = uz šo dienu apmēram $1.65

Atpakaļ
Tops