IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. Dalies ar savām domām un pieredzi — par pārkāpumiem lietotāju konti var tikt slēgti.

Cik uz doto mirkli maino Z9Mini

HelmutsHelmuts is verified member.

Domain Summit | HostMaria
Personāla loceklis
IBF.lv
Pievienojies
18. Oktobris 2017
Ziņas
146
Reakciju rezultāts
7
man nesen atsūtīja jautājumu: Helmut, vai tu vēl maino Zcash? Ja jā, cik pašlaik maino tavi Z9Mini?

uz to mirkli precīzu atbildi iedot nevarēju, šeit tā ir:

// Iesākumam: Man maino 2 Z9mini maineri.

// Vieta: mans birojs

// Pool: Antpool

// Elektrības cena: iekļauta biroja īrē

// Sestdienās un svētdienās abi Z9mini strādā 24/7 - darba dienās lielākoties ir izslēgti (izslēgti darba dienās apmēram no 10:00-16:00 un 20:00-22:00 tiešraižu laikā) - vienmēr ieslēdzu, kad izeju no biroja uz ilgāku laiku. Iemesls - ventilatoru troksnis ir virs pieņemamās normas (kaut arī šie ir vieni no visklusākajiem asic maineriem)

Ok, ieeju Antpool dashboard:

antpool dashboard

--

Abu Z9mini maineru hashrate grafiks (sakārtots pēc "One Day" - defaultie iestatījumi ir "One Hour"):

Abu Z9mini maineru hashrate grafiks

--

Ejam tālāk uz pašu galveno, kas interesēja jautātājam = Earning History:

Pirms skaties >> ATCERIES! Šī statistika rāda 2 asic maineru kopējā darba rezultātu.

manu abu Z9mini Earning History

--

Kopā abi maineri atnesuši 5.72 ZEC un dienā vidēji nopelna 0.024 ZEC = uz šo dienu apmēram $1.65

0.24 ZEC = uz šo dienu apmēram $1.65

Atpakaļ
Tops