IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Ciao.com ! Pelni par to ka raksti recenziju.

h4sin

New member
Pievienojies
13. Marts 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0

Nekadu lielo apskatu es nerakstisu . Vispart unikala programma . Tu pelni naudu , par to ka raksti recenzijas us produktiem , filmam un tt. Izmaksas ir uz PayPal un minimala ir $4.

P.S Kompanija pieder Microsoft

Nu uzrakst kko sīkāk lūdzum, lai lielāka sajēga par šito štelli 8) un kā pašam jau esi kko nopelnījis?

Vispart TE vis ir paradits. Bet varu ari pastaastit . Tu registrejies , raksti recenzijas uz produktiem , par to dabu naudu . Katra recenzija no 3$ lidz $0.01 , skatoties uz faktoriem . Pats mazak neka 24 stundu laika esmu nopelnijis vairak par 1$ . Esmu uzrakstijis 30+ recentzijas , gaidu riitdienu ( naudina iekasas pa naktim ( nez kapec :D :D :D )) . Esmu meginajis googlot " Ciao Payments " , ka ari Ciao ir Microsoft owned :D tapec 99% vini maksa.

Es uzrakstiju 2 recenzijas par filmam...man nevienu centu neiedeva :lol:

Es jau 5 recenzijas uzrakstiju...ka sejt naudu pelnit..man tikai pointi kaut kadi krajas ,bet balansa nulle rada visu laiku :evil:

diez gan laba lieta izskatās. Divas recenzijas uzrakstīju, bet jau 40 centi. Izskatās, ka tur tā labi jāpasvīst un var reālu naudu nopelnīt un daudz draugus sadabūt =]

Es 5 uzrakstiju un jau 23 draugi :lol: un otrais limenis kaut kads 8)
Bet cik naudas nopelniju rit redze6u :)

man gandriz 500 draugi , gandriz 3 limenis un so nakt 5$ nopelniju . Izlasiju TOS. Saka ka vien reiz menesi maksa visiem.

Nu es reģistrējos un uzrakstīju reviews, a viņi izmaksu aprēķina pēc tā level?

Atpakaļ
Tops