IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

blogs.lv + textads.lv = ???

rapt0r

New member
Pievienojies
2. Februāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Man ir tāds jautājums: ja es iztaisu blogu iekš blogs.lv vai pēc tam būs iespējams tur ievietot reklāmas no textads.lv ? Ja nē tad varbūt kāds var ieteikt kādu citu saitu, kur var iztaisīt blogu, kurā būs iespējams ievietot tās reklāmas.. :)

labak taisi pats ;) tad nebus nekadu ierobezojumu ;)

Tā arī sliecos domāt.. cerams, ka joomla būs gana labs šim mērķim. :) Itkā doma ir taisīt lapu par tēmu, kuru diezgan labi pārzinu un lapa būs latviešu valodā un pēc tam, ja viss būs normāli tad ielikšu textadus, bet cik tur lasīju viņu mājaslapā, tur bija rakstīts:
Ja eat fiziska persona, kopā ar lūgumu veikt pārskaitījumu atsūtiet arī savu pašnodarbinātā statusu aplicinoša dokumenta kopiju..
Kur tādu dokumentu lai izrauj? Vai tā ir tikai tāda formalitāte un dzīvē nemaz tādu neprasa? :)

nem labak wordpress, vienkarsaks un vienkarsak parveidojams.

nu tur ta problema ar textads ka fiziska persona nevar sanemt naudu, jabut juridiskai personai.

Vienbrīd jau mēģināju wordpress, bet tomēr biju jau pieradis pie joomlas un atmetu domu par wp.. :)
Juridiskas personas statusu iegūt laikam nevarēšu.. bet tad tas nozīme, ka man nav nekādu izredžu saņemt naudu no viņiem ja? :(

textads diezgan stingri skataas uz lapas kvalitaati, informaaciju un apmekletaju kvalitati un kvantitati. tikai tagad apstiprinaaja sho forumu, kautgan pieteicos jau pirms kada pus gada...

ADMINS teica:
textads diezgan stingri skataas uz lapas kvalitaati, informaaciju un apmekletaju kvalitati un kvantitati. tikai tagad apstiprinaaja sho forumu, kautgan pieteicos jau pirms kada pus gada...
Jā takā nedomā ka uzbliezīsi dažus rakstus iekš Joomla veidnes un aiziet :D , sākumā tev būs japacīnās lai dabūtu traffiku iekš tās lapas , bet nu lai veicās! ;)

To, ka būs jāiegulda kārtīgs darbs to jau es zinu.. :)
Hmm.. ar paziņām ir kā ir, būtu labi, ja varētu caur kādu uzticamu šī foruma biedru to visu nokārtot.. ir varianti? ..lai gan pagaidām jau vēl nevjadzēs kādu pailgāku laiciņu.. :)

Atpakaļ
Tops