Man pievērsa uzmanību betway.lv afflilate programa. Jūs iegūstat 25% betway par katra piesaistītā klienta izdevumiem. Ja pietiekoši daudz klientu varam savākt labu naudas sumiņu 
Piesaistīt klientus var ievietojot dažāda izmēra banerus vai teksta reklāmas savā mājaslapā.
Šai programai arī ir otrā līmeņā programa, ja esi piesaistijis kādu affilate tu saņem +10% vēl no tā ko nopelnijis affilate
Protams cilvēkam kas ir zem tevis neko nost par to neņem.
Ja izdomājat reģistrēties lūdzu kā Ieteicēja lietotājvārds: norādiet
bal4is
Lai man atlec tie 10%
https://betway.biz/lv/signup
Domāju ka nevajadzētu būt arī īpaši grūti piesaistīt jaunus klientus jo ir iespēja saņemt līdz 30ls bezmakas likmi
Ar Betway.com Partneru programmu Jūs pelnīsiet komisiju MūŽA GARUMĀ. Bez tam komisija tiks aprēķināta no visām klientu aktivitātēm Betway.com mājas lapā – Totalizatorā, Pokerā, Kazino un Spēlēs, un bez laika notecēšanas termiņa. Īsāk sakot, 4-in-1 komisija mūža garumā!
Komisijas maksa, kuru Jūs saņemsiet tiek aprēķināta atkarībā no Jūsu piegādātā klienta saģenerētās tīrās peļņas katrā mēnesī. Jo lielāka peļņa, jo lielāka Jūsu komisija!
Komisija
25%* €0 - €5,000
30%* €5,001 - €10,000
35%* €10,001 - €20,000
40%* €20,001 - €35,000
45%* €35,001 -
*Tīrie ienākumi
Varam nopelnīt pat līdz 45%
Piesaistīt klientus var ievietojot dažāda izmēra banerus vai teksta reklāmas savā mājaslapā.
Šai programai arī ir otrā līmeņā programa, ja esi piesaistijis kādu affilate tu saņem +10% vēl no tā ko nopelnijis affilate
Ja izdomājat reģistrēties lūdzu kā Ieteicēja lietotājvārds: norādiet
bal4is
Lai man atlec tie 10%
https://betway.biz/lv/signup
Domāju ka nevajadzētu būt arī īpaši grūti piesaistīt jaunus klientus jo ir iespēja saņemt līdz 30ls bezmakas likmi
Ar Betway.com Partneru programmu Jūs pelnīsiet komisiju MūŽA GARUMĀ. Bez tam komisija tiks aprēķināta no visām klientu aktivitātēm Betway.com mājas lapā – Totalizatorā, Pokerā, Kazino un Spēlēs, un bez laika notecēšanas termiņa. Īsāk sakot, 4-in-1 komisija mūža garumā!
Komisijas maksa, kuru Jūs saņemsiet tiek aprēķināta atkarībā no Jūsu piegādātā klienta saģenerētās tīrās peļņas katrā mēnesī. Jo lielāka peļņa, jo lielāka Jūsu komisija!
Komisija
25%* €0 - €5,000
30%* €5,001 - €10,000
35%* €10,001 - €20,000
40%* €20,001 - €35,000
45%* €35,001 -
*Tīrie ienākumi
Varam nopelnīt pat līdz 45%