IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Bantonie.com, vienkārši super...

d1saster

New member
Pievienojies
3. Decembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Lielisks HYIP http://www.bantonie.com/?ref=nold1 ...

Strādā jau 10 dienas, dizains pieņemams, neizskatās, ka taisās pazust no zemes virsas jau nākamajā dienā. Pats jau 2 reiz esmu ieguldījis, 1 izmaksu esmu saņēmis (pāris min laikā), nākamā būs gaidāma rītvakar... Refu procenti arī tīri patīkami, katrā ziņā, ja nav žēl izmantojiet kamēr var. :)

Start: 120% - 135% After 1 Day
Classic: 185% - 205% After 3 Days
Prof: 275% - 303% After 7 Days

Personīgi iesaku 185~205%, visizdevīgākie procenti...

3 dienas var neizvilkt

Es šādos parasti lieku tikai uz 1 dienu.

Katram savas metodes, man - matemātiski visizdevīgākās ar salīdzinoši mazāko risku. Man ar bij sākumā doma likt uz ko mazāku, jo procenti samērā lieli, bet te pat piramīdas veidā var smuki piepelnīties agrāk vai vēlāk admins (ja scam) gan useri, galvenais lai tik šitas viss nenobrūk...

Pieprasīts, saņemts gandrīz nekavējoties, atkal ieguldīts... way to go, cerams, ka nenosprāgs :)

vakar un šodien atkal saņēmu :wink:

Saņēmu arī vēl1 pieprasījumu, kas bija iestrēdzis šodien sakarā ar to, ka E-Gold nobrucis... lielisks admin support, ātri vien atbildēja, ka biju ķibelē! :)

Cik zināms šitas ar pie scamiem jau, neesmu, gan neko depozitējis kopš pēdējās izmaksas, takšto nezinu, maksā vai nē...

Atpakaļ
Tops